Mai bine mi-as da toata carnea decat sa fiu femeie……Aceste cuvinte apartin unei femei care lupta in acest moment cu cancerul urmand sa-si dea carnea printr-o operatie insa nu aceasta interventie o poate salva ci propria trezie urmata de autovindecare. Explorand relatia ei cu divinul feminin am descoperit aceste cuvinte pe care si le repeta adesea in oglinda sau in conflict neplacandu-i deloc de ea ca femeie.

Atunci cand venim ca femei chiar daca in spate sunt multe vieti de barbati si exteriorul nostru inca mai pastreaza anumite aspecte masculinizate misiunea noastra ….este sa exploram divinul feminin si sa-l integram la nivel de gand, emotie, fapta. Si pentru barbati este la fel….sa afle ce calitati ale divinului masculin nu au dezvoltat ( mosii si stramosii lui, el in alte vieti) si sa le activeze una cate una rodind cu ajutorul acelor talanti.

De multe ori ne punem aceasta intrebare care este misiunea mea?!!!….si oftam dupa roluri de salvator, maestru, intelept triunic, scrib celest, traducator al lumilor subtile. E foarte simplu de decriptat pentru ca in spatele oricarei femei se afla Mama Divina si in spatele oricarui barbat se afla Tatal Cosmic. Daca nu ne primim asa cum am venit ….si nu lucram pentru a aduce in manifest divinul feminin( mama, fiica) sau divinul masculin( tatal, fiul) nu vom putea cladi Triunghiul( mama-tata-copil) acea treime in unime care deschide portile Imparatiei. Nu ni s-a spus sa ramanem copiii ci sa fim copiii adica( intelepti inocenti, treimi in unime, mame-tati-copii, triunghiuri ceresti) care se intorc Acasa cu talantii inmultiti.

Ma primesc asa cum sunt si primesc ceea ce este asa cum este

Acesta este primul pas catre esenta, acceptarea corpului, a destinului primit, a parintilor pe care i-am ales de sus, a ceea ce este asa cum Este.

As vrea sa reamintesc celor care se lupta cu propriul corp si inca nu-l accepta…ca in viata dintre vieti dupa ce am primit un anumit contract spiritual( destin) de la cei 24 de intelepti ne alegem un corp/trup in acord cu acel menit/ contract. Nu poti lua un corp de Miss World daca ai primit un destin spiritual. Corpurile sunt in concordanta cu drumul primit si ele asculta de stapanii casei sufletul( mama) si spiritul( tata) putand primi frumusetea radianta sau chipul christic chiar daca sunt urate sau neplacute. Depinde de noi. Daca facem alegeri inaltatoare corpurile cresc in luminozitoate daca alegem sa cadem corpurile se intuneca, se uratesc.

Urmariti chipurile de sfinti inainte de a intra pe Cale si a incepe viata christica si dupa 20, 30 de ani de vals cu Cerurile si veti vedea cat de mult modeleaza lumina corpul, privirea, totul.

Nu va speriati ca femei….ca nu veti gasi un barbat daca picioarele nu sunt perfecte sau gura este prea mare. Dreptul divin la iubire, relatie, casatorie nu tine cont de masuri. Legea meritelor intervine in activarea de relatii de aceea veti vedea femei asa zis urate cu barbati incantatori sau barbati neplacuti la vedere cu femei superbe. Stringuri invizibile creeaza aceste intalniri care rodesc in lumina regasirii si care nu tin cont de inaltime, masuri, calitati fizice. Si daca am atras un barbat minunat …putem da grai unui corp minunat daca suntem plini de minunatii in interior pentru ca realitatea interioara se varsa in exterior modeland chipul, viata, pasiea. Nu obsesiile sau operatiile estetice ne pot salva…….ci atitudinea christica adica iubirea de ceea ce este asa cum este.

A face pace cu tine este cel mai important lucru. Nu va uitati la ceea ce nu aveti comparandu-va cu cei ce par mai frumosi si mai plini de daruri ci uitati-va la voi cu blandete gingasind aerul in jurul vostru.

Ma primesc asa cum sunt sau iubesc ceea ce este asa cum este( repetati in voi de 3, 7, 9, 21 de ori pe zi).

Dand energia primirii propriei vieti, corpului vostru veti activa inflorirea in Tot si Toate.

Cuvintele genereaza realitati pentru ca ele sunt vitamine sau otravuri. Tot repetand o anumita expresie…..ea va intra in manifest devenind un monstru sau o bucurie dupa cum noi am dat putere unei anticreatii sau unei creatii inaltatoare. Desi contractul nostru contine multe experiente prestabilite felul in care trecem prin probele vechi dar si prin cele noi……poate da glas brutei dar si maestrului pentru ca noi alegem sa pasim pe spirala ascendenta si sa ne fructificam talantii sau sa coboram in prapastie si sa-i ingropam.

In rolul de mama putem fi de nota 2 sau de nota 10. Depinde de noi cum jucam un rol pe care l-am ales de sus. Atitudinea cu care onoram rolul este cea ne modeleaza si chipul, pasii, radianta. Fiind victime sau calai sau controlori in rolul de mama sau sotie sau prietena…….nu facem decat sa ingreunam corpul, radianta lui unica, puterea lui de a emite.

Fiti prezenti in ceea ce spuneti. Nu lasati cuvintele sa va inlantuie pe voi si copiii vostri.

Sunt mame care isi dau celui rau copilul…si apoi se mira…de ce copilul este razvratit, rau, nesabuit. In Frasinei am vazut deseori la dezlegari oameni care se scutura de lanturile-cuvinte lasate de mama sau creeate chiar de ei, eliberandu-si chipul de lumina.

Creeati inaltator prin cuvinte, dezveliti prin ele, vindecati prin ele!!!Cuvantul-floare da grai gradinii Maicii acea gradina plina de bucurii dupa care sufletele noastre tanjesc!!!!!!