Cuvantul modeleaza, dospeste, insufleteste. Cuvantul dintru Adevar, invie.

Impartasesc cu voi aceasta tristete: anumite persoane isi arunca neplacute, netrezite, nepotrivite crescand intre ei si Noua Lume, o prapastie, generand intre ei si OMUL, o separare.

De ce va otraviti fiul? De ce va schingiuiti parintii divini?Ei suntem Noi.

Cand spun aceste lucruri ma gandesc in primul rand la cei care in aceste momente nu stiu cu ce pietre sa mai arunce in presedintele tarii nu stiu cu ce gloante sa mai impuste clipa nu pentru Binele Nostru Suprem ci pentru confortul lor.

Treziti Divinul din voi si veti vedea Rostul acestor Vremuri.

Misiunea presedintelui Traian Basescu a fost sa creeze punti de lumina intre Vechi si Nou. Prin el se face Trecerea. De ce nu-l lasati SA FIE?Pe cine suspendati in VOI?Carei parti din voi ii cereti demisia?

Meditati un pic…..Sufletul vostru e la carma sau piticul interes, ignoranta, cred ca stiu, orgoliul ?

Atunci cand dam incredere Divinului din Om, Divinul va vorbi….cand aruncam cu etichete negative, judecam, sabotam, lumescul din el va vorbi.

Haideti sa creeam o punte intre Divinul din Noi si Divinul din El asa dupa cum o veche lege a efortului indirect ne spune: Daca vrem intelepciune, e de dorit sa o dam noi mai intai, Daca vrem onestitate, noi va trebui sa o dam mai intai, Daca vrem integritate, cu noi sa incepem…

Institutia Prezidentiala a fost grav atacata psi in ultima vreme asa ca nu va mirati daca presedintele nu a mai fost in Clar in anumite Decizii.

De fapt noi suntem autorii acestui scenariu unde ego-urile se bat imbatandu-se cu iluzii.

Intrebarea mea pentru voi este aceasta:

Ati trezit in voi Omul Frumos, Rotund, Intregitor ca sa avem un guvern alcatuit din Intelepti, Initiati, Lideri?

Acest lucru este posibil, credeti-ma insa LINIA DE VIITOR in care VECHII SACERDOTI GETO-DACI se vor intoarce si in IMPREUNA-UNUL ne vom autoconduce nu poate fi activata decat prin CREDINTA NOASTRA, SMERENIA NOASTRA, IUBIREA NOASTRA.

Treziti-va fratilor si se vor trezi si liderii nostri. Schimbarea este aici in sufletul fiecaruia. Nu o mai cautati la TV sau in ziare.

Actionati meditand sau rugandu-va…..Imparatia este aici in Centrul Nostru nu Altundeva!

Sa votati pentru a fi Oameni si vom avea si Lideri Frumosi!

Binecuvantez Tara aceasta Minunata si locuitoriii ei cu daruri de iubire, frumusete, onestitate, intregire!Fie ca Discernamatul, Intelepciunea si Bucuria de a Fi sa ne fie Calauze! Va imbratisez, fratilor!In Impreuna-Unul vom razbate!