Mergeam pe un covor verde, un verde aurit care imi linistea ochii sufletului indemnandu-ma sa continui drumul. In fata o poarta micuta avand o configuratie de cristale de diferite culori, o floare simpla, delicata, frumoasa si o melodie blanda raurind. Am intrat intr-un taram as zice al florilor si al zanutelor. Fulare de culori zumzaiau printre ele. In centru un mic scaun aurit pe care se afla o prezenta calda, linistita, radianta….regina Maria. Ochii ei se uneau cu verdele acesta radiant iar mainile parca pluteau peste oceanul florilor. Pe masuta de langa ea se afla o cutie dragalasa, frumos pictata pe care era incrustata aceeasi floare de cristale pe care am vazut-o si pe poarta. Acorduri minunate acompaniau triunghiul florilor-cristalelor-zanutelor avand-o in centru pe Ea. Nu stiam ce sa fac. AzaRa ma adusese aici ….rapita in Gratie de caii scrisului conectiv. Regina s-a sculat si s-a apropiat de un pomisor dragut….Ii auzeam pasii, ii simteam sufletul. 

Cand am fost cu voi am lucrat Impreuna la trei cercuri ale spiralei. Primul a fost al unimii, al doilea al iubirii, al treilea al radiantei. Am tresarit amintindu-mi de Isis, templul ei. Si tu o preoteasa a lui Ra? Si noi…Inteleg ca darurile tale vin din multe timpuri. Din toate in Impreuna-Una.

Vorbind in pomul mic aurit se asezau globuri-geometrii cu straluciri aparte…..intelepciunea radianta, iubirea radianta, frumusetea radianta, blandetea radianta, valsul sfererlor, dansul sacru, fuzinea intima extatica. Si ele sunt cu noi din multe timpuri insa au coborat doar cateva. Timpul e viu si roada lui plina. Continuati. Prin grairille voastre si celelalte cercuri ale spiralei se vor activa la fel tainele, darurile, rauririle divine.

Apoi  a luat casetuta si a asezat-o in pom. Aici sunt darurile mele pentru voi. Vi le las in pomul christic al acestui an. Sa le atingeti cu sufletul.

Spirala a coborat peste cutie imbratisand-o …insa cutia nu s-a deschis. Se vor activa in petalele interioare la timpul potrivit. 

AzaRa mi-a aratat floarea de cristale. Stralucea altfel ca si cum ar fi spus ceva.

Recunoastere, bucurie, radianta….mai spuse regina apoi doar melodiile se mai auzeau in fundal si pomul radia el singur cu o cutiuta mica, delicata si multe globuri-geometrii atingeau sufletele, raurind peste aceste sarbatori, povestea noastra, fiicele si preotesele lui Ra.