In primele zile 24 oct-27 oct 2018, intregul grup ( 24 de cautatori de Sens) a fost miscat de frumusetea acestei tari numite Peru desenele de la Nazca, apusul in desert si oaza Huacachina, insulele Ballestas adancind bucuria, recunostiinta, caldura pe care o simteam cu totii fata de acest loc. Apoi au venit probele destinului si aterizand la inaltime cativa dintre noi au simtit greata, au vomitat, au avut dureri de stomac, energia lacului Titicaca rascolind, limpezind, intr-un fel pregatind urcarea noastra pe Machu Picchu. Pe 29 octombrie am plecat spre Cusco si pe 30 octombrie in bratele templelor, grupul era din nou zambitor, aliniat, perfect conectat. Aclimatizarea se facuse dar mai ales simteam cu totii energia primirii. Muntele deschisese poarta. Eram admisi.

In parcurile din Cusco mergand pe urmele vechilor incasi am simtit foarte profund ca exact in acest Impreuna ne-am reintors si nu fusesem doua o data aici ci eram a 9 oara, teme individuale si teme de grup activandu-se in cupa sufletului, pentru fiecare dar si pentru acest noi, pregatit de multe timpuri. Copacii cu chipuri batrane erau foarte vii in ochii sufletului iar vechile ruine ne salutau cu chipuri stiute, frumoase,radiante.Va imbratisam ne spuneam, ne bucuram ca v-ati intors sa puneti cununa noua peste lucrari de mult incepute.

Intrand in Templul Soarelui primul sentiment a fost ca toate templele lui Ra de pe toata planeta isi dau mana, intr-o hora care moseste daruri colective si intelegeri inaltatoare. Am trecut cu totii printr-un tunel aflat in intuneric mergand in sir indian si am accesat  prima poarta, templul avand 3. Era o sala mare rotunda, grupul mergand natural catre miezul acestui loc. Ne-am asezat pe iarba si am simtit spiralele locului cum lucreaza in sufletele noastre. Copiii au inceput sa graiasca, vazand configuratii geometrice iar mainile noastre se incarcau exact ca in timpul unui intieri sau lucrari reiki. Locul ne vorbea intr-un mod minunat. Un rasarit de raze ne saluta lucrand pe centrii superiori si transpersonali. Ne inaltasem cu totii si alte chipuri viau din multe timpuri. Stand si meditand am vazut paznicii locului si intregul templu refacandu-se. Prima activare se facuse perfect. Fii Soarelui se intorsesera pentru a-si reface sufletul, a primi daruri, a daltui in tesatura locului, ca 24 de intelepti ceva ce doar asa putea fi mosit.

In sala a doua, locul m-a transportât catre un moment viu in care 8 preoti si 8 preotese lucrau cu focul sacru, cu plantele, cu cristalele, cu energiile locului. Avand creierul divin activat, lob drept-lob stang-al treilea lob, folosind lasere luminice puteau misca pietre mari asezandu-le in acest loc sau in altele, perfect, fara ca mainile sa sufere, sa ofteze, sa tipe.  Acelasi moment de nastere il regaseam pe harta noastra in Egipt cand s-au nascut piramidele sau la Caral, Peru. Si era mai mult decat atat. Aveam al treilea ochi pictat la fel ochii palmelor si puteam sa ne transportam in alte timpuri si alte dimensiuni ale fiintarii. Vechii incasi aveau conexiuni vii cu alte civilizatii si o spiritualitate frumoasa, radianta, vie. Un chip inalt cu parul lung si ochii imensi m-a salutat din viul interior. Calauzirea mea….aici si in acelasi timp eu sau o alta parte din mine care se intorcea Acasa. Toata noaptea inainte sa scriu i-am auzit numele. Sculandu-ma desi stiam ca era format din 3 coduri ceresti nu mai simteam decat vibratia lui si ii vedeam chipul foarte clar.

I-am chemat pe AraN, AzaRa cerendu-le limpezeri pentru ceea ce am simtit in acest loc. Un foc puternic din lumina aurie-purpurie m-a transportat intr-un moment de angajament in care preotii trebuiau sa ia o decizie mare cu consecinte ce atingeau mai multe timpuri. Trecusera trei cataclisme fara ca salile de creatie sa fie atinse insa se pregatea marea invazie. Si toti o vazusera, o stiau. Chipul lor prinsese un contur foarte viu. Cunoasterea trebuie pazita. Vom arhiva totul in pietre, cristale, in salile interdimensionale, in pesteri.

Preotesele modelau continuturile cu raze, impletind si despletind taine vechi, radiante fara timp.

Am privit cristalul cel mare si alb in care ne concentram puterea. Alaturi erau cele 8 daruri. Vom pleca cu totii ducand din ele si apoi ne vom intoarce, Templul ramanand activ. Vom atinge si alte taramuri ducand aceste radiante in locuri vii in care le-am putea inmulti.

Si apoi vremea ne va chema sa continuam lucrarile de dincolo de invazii, prabusiri, limite.

Am privit toate chipurile. Le regaseam  in grup….apoi deodata un baietel tipa. Am fost inginer aici si am mutat cu puterea mintii, pietrele. Da continua el…sufletele tranziteaza mai multe corpuri. Am mai fost aici.

O tacere minunata ne invita sa lasam viul locului sa ne atinga. Cuvintele, fosnetul, culorile se topira.

Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma

Eu la triunghiul celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

….

Si soarele crestea bland atingand 24 de prezente aduse aici de un moment radiant, frumos daltuind un cerc nou pe spirala timpului cu daruri vechi si noi pline de recunostiinta pentru mama Geea si tatal Ra.