Cu multa bucurie si recunostinta va invit sa pasim impreuna in propria noastra calatorie initiatica, de vindecare interioara prin intermediul primului curs de Munay Ki din anul 2019 avand intetia de a pasi in lumea creatorilor constienti si de „visa o lume complet noua intru devenire”, o lume asa cum ne dorim sa o lasam mostenire copiilor nostri – dupa cum spunea Alberto Villodo, antropologul care a trait timp de 25 de ani printre samanii inka din Anzii Peruani si samanii amazonieni studiindu-le practicile ancestrale de vindecare.

Munay Ki reprezinta o invitatie de a pasi intr-o experienta de transformare, de transfigurare alchimica, intr-o calatorie de explorare a puterii de vindecare personala. Ritualurile Munay Ki sunt in realitate „coduri”  pentru Noul Om – cunoscut si sub numele de „Homo Luminosus” („fiinta de lumina”) – Om al intelepciunii si puterii care traieste fara frica și ramane in natura lui veșnica, asumandu-si si acceptandu-si rolul in tapiseria intregii creatii. Aceste Ritualuri ancestrale ne ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin transformarea campului energetic uman, prin re-informarea si reprogramarea ADN-ului nostru, cu scopul de a fi capabili sa ne dezvoltam un nou corp, cu alte date biologice, un corp care imbatraneste, se vindeca si moare intr-o maniera complet diferita de cea inscrisa in vechiul cod genetic.

Ritualurile Munay Ki sunt totodata transmisii energetice care merg inapoi in timp pentru a vindeca ranile trecutului adica moștenirea genetica și karmica cu care ne-am nascut. Traditia samanica inka considera vindecarea trecutului ca fiind fundamentala deoarece fara acest proces de vindecare omul nu isi va putea elibera prezentul si nici crea in mod constient un viitor luminos si asumat. Aceste ritualuri nu sunt doar trepte de initiere ci posibili pasi in ceea ce priveste evolutia umanitatii. Ele nu reprezinta premii ce hranesc ego-ul si nu fac pe nimeni „special” ci din contra iti aduc intelegerea ca doar din pozitia de non – ego poti fi cu adevarat in serviciul unamitatii.

Sintagma Munay Ki este in realitate o combinatie intre cuvantul „Munay” ce provine din limba quechua, limba samanilor Q’ero si se traduce prin „iubire universala”, pura, nelimitata, eterna si cuvantul „Ki” de provenienta japoneza care descrie „energia universala”. De aceea aceasta sintagma are mai multe intelesuri/traduceri precum „ Fii asa cum esti tu!” sau „Te iubesc!” sau „Dragoste si frumusete”.

Cele 9 ritualuri sunt:

 1. Humpeq – Ritualul Vindecatorului. Ne conecteaza la fiinte de lumina din trecut, ce vin si ne asista in procesul de vindecare personala. De asemenea, prin primirea acestui ritual se va trezi si se va dezvolta puterea vindecatoare ce se afla in mainile noastre.
 2. Chumpi – Ritualul benzilor de putere. Acestea sunt benzi de lumina care reprezinta Pamantul, Apa, FPampa Mesayok – Ritualul Pastratorilor Zilei. Protectorii sau pastratorii erau maestrii altarelor sacre pe care le puteau activa si accesa in scopul de a vindeca si de a aduce echilibru in lume. Protectorii zilei sunt cei ce roaga soarele sa rasara in fiecare dimineata si sa apuna in fiecare seara, pentru a se asigura ca oamenii sunt in armonie cu Mama Pamant, onorand astfel caile femininului.ocul, Aerul si Lumina Pura. Ele functioneaza ca niste filtre ce dizolva energiile de joasa vibratie care vin spre noi intr-unul dintre cele cinci elemente – astfel incat aceste energii sa ne poata hrani, in loc sa ne dauneze sau sa ne imbolnaveasca.
 3. Ayni – Ritualul Armoniei. Prin acest ritual se planteaza in fiecare chakra samanta corespunzatore fiecareia dintre ele. Samanii Laika vorbesc depre transmiterea semintelor celor 7 arhetipuri: Chakra 1 – sarpele, cel care ne invata sa ne lepadam de trecut asa cum si el isi leapada pielea.
  Chakra 2 – jaguarul, cel care ne conduce dincolo de frica
  Chakra 3 – pasarea colibri cea care ne invata sa gustam si sa ne bucuram de nectarul vietii
  Chakra 4 – vulturul, nivelul spiritului
  Chakra 5 – Huascar, cel care ne conduce prin hatisurile subconstientului
  Chakra 6 – Quetzalcoatl, cel care ne ajuta si ne sustine in lumea in are traim
  Chakra 7 – Pachacuti, cel care ne dezvaluie tainele supraconstientului
 4. Kawak – Ritualul Clarvazatorului. Aceast ritual ne ajuta sa trezim in noi abilitatea de a percepe lumea invizibila si se realizeaza prin extinderea caii de Lumina, intre cortexul vizual de la spatele capului si chakrele celui de al treilea ochi si cea a inimii.
 5. Pampa Mesayok – Ritualul Pastratorilor Zilei. Protectorii sau pastratorii erau maestrii altarelor sacre pe care le puteau activa si accesa in scopul de a vindeca si de a aduce echilibru in lume. Protectorii zilei sunt cei ce roaga soarele sa rasara in fiecare dimineata si sa apuna in fiecare seara, pentru a se asigura ca oamenii sunt in armonie cu Mama Pamant, onorand astfel caile femininului.
 6. Alto Mesayok – Ritualul Pastratorilor Intelepciunii Samanii Laika spun ca intelepciunea straveche isi are lacasul pe varfurile inzapezite ale muntiilor inalti drept pentru care aceste varfuri acoperite de gheata din Anzi sunt considerate ca fiind locuri sacre, locuri de putere unde umanului i se permite sa intalneasca Divinul.
 7. Kurakakullak – Ritualul Pastratorilor Pamantului va conecteaza la o serie de arhangheli care sunt pazitorii galaxiei noastre, despre care se stie ca au forma umana si sunt la fel de inalti precum copacii.
 8. Mosoq – Ritualul pastratorului stelelor. Acest ritual va fixeaza in siguranta, in perioada de dupa marea schimbare care a inceput sa aibe loc in preajma anului 2012. Potrivit cosmoviziunii inka odata cu primirea acestui ritual corpul fizic incepe sa evolueze in cel al lui Homo luminous astfel incat procesul de imbatranire va fi incetinit iar corpul va deveni rezistent chiar si la bolile care il afectau candva.
 9. Taytanchis – Ritualul Creatorului, trezeste Lumina Divina din interiorul fiecaruia. Prin acceptarea acestui ritual se primeste si responsabilitatea de a administra intreaga Creatie – de la cel mai mic graunte de nisip, pana la cele mai mari aglomerari de galaxii din univers. Acest ritual nu a mai fost disponibil pana acum, pe Planeta ca si ritual transmis de la om la om.

Fiecare dintre aceste initieri reprezinta o samanta ce contine ca si informatie intregul potential al ritualului dar, ca si oricare alta samanta, are nevoie sa fie ingrijita si hranita cu dragoste, iubire, dedicare si sa i se asigure un teren fertil, propice pentru dezvoltare sa, drept pentru care este sarcina fiecarei persoane care primeste aceste rituri sa germineze samanta si sa o hraneasca pana cand ritul atinge intregul sau potential.

Cand? 12-14 aprilie

Unde?  Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, sediul Frecventa Om

Cat? 500 ron (250 ron avans)

Plata se poate face in contul: 
RO17 RZBR 0000 0600 0723 9973
Procsi Izabel Luiza

Program:
Vineri 12 apr, 18:00 – 21:00
Sambata 13 apr, 10:00 -18:00
Duminica 14 apr, 10:00-15:00

Activitati:

 1. Initierile Munay Ki
 2. Deschiderea spatiului sacru
 3. Deschiderea spatiului sacru personal
 4. Fumigatia samanica
 5. Respiratie focului
 6. Ritualul focului
 7. Vindecarea cu ajutorul Mamei Pamant
 8. Calatorie pentru conectarea cu animalul de putere
 9. Meditatie de conectare la cele 7 arhetipuri
 10. Ceremonia Despacho