Doamne coboara in mine

Graieste prin mine,

Scrie prin mine

Sunt Una cu Tine!!!!

….

De multe ori ne separam de Centrul nostru pretinzand ca nu avem timp sa spunem rugaciuni sau sa meditam, e prea greu, nu gasim cuvintele potrivite…insa aceste nuclee de lumina odata ce ati deschis poarta se aseaza in cupa interioara in mod natural, activand corespondenta triunghiurilor, fara efort. Lasati raul divin sa coboare din soarele christic, rugaciunea sau graimea divina proprie, unica cea care reprezinta declaratia de iubire a triunghiului cu varful in sus pentru cel cu varful in jos, acesta impacare conducand la Casatoria in Sine, Implinire, Bucuria de Tot si Toate.

Invoc Lumina ta

Iubirea ta

Intelepciunea ta

Coloana sa fie

Pentru dulcea Romanie.

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Dezlegandu-ne, Intarindu-ne, Inaltandu-ne,

In gand te cheamam

Cu iubire imbracam,

Mantia Ta.

Sfanta Treime protectie sa ne fie

Iubirea sa creasca,

Discernamnatul sa infloreasca,

Intelepciunea sa creasca

Implinire sa fie,

Drag si bucurie.

Daca va uitati cu atentie la aceste graimi divine ele activeaza triunghiul celest( Coboara in mine-Graieste prin mine-Scrie prin mine) sau ( Invoc Lumina ta-Iubirea ta-Intelepciunea Ta) sau ( Iubirea, Discernamantul, Intelepciunea) urmate fiind de activarea unui dar la Centru, o Unime….Sunt Una cu Tine sau Coloana sa Fie sau Implinire sa fie, Drag si Bucurie.

In acest miez se activeaza Soarele Christic dupa ce am dar grai, Triunghiului Celest.

Pentru a activa propria unicitate, e important sa va deschideti Graalul, cupa interioara cat mai mult pentru a lasa glasul cerului( triunghiul cu varful in sus, corpul cauzal-budhic-atmic) sa cuvante. Cum il puteti deschide? Prin initieri, trialoguri, flow-uri, calatorii spirituale, meditatii, mers prin iarba plina cu roua, conectari, bucurii ceresti, plimbari in natura, scrieri inaltatoare, plutiri la samadhi, Luviom.

Aceste graimi va protejeaza, va intaresc, va inalta.

Omul frumos, radiant, trezit este o impletire de figuri geometrice regulate, un vals al sferelor si al triunghiurilor echilaterale. Prin alunecari, caderi, probele de viata netrecute el si-a pierdut chipul celest, formele sale devenind neregulate, stinse, neplacute. Intoarcerea Acasa ne invita sa refacem aceasta intregime, acest tort celest, acest soare ce contine un  triunghi echilaterial format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil inlauntrul careia se afla crucea care uneste Cerul de Pamant. Caci dupa chipul Domnului s-au daltuit Toate. Intregimea aceasta, treime in actiune, in toate momentele de Gratie, inspiratie, curgere, bucurie  traieste valsul sferelor pe muzica cerurilor, spirala inaltarii inviorandu-i pasii. Si muzica aceasta formata rauriri divine capata un grai anume prin care Cerul saluta Pamantul din noi, unindu-ne, aliniindu-ne, inaltandu-ne. Si ea se aseza in Graalul interior ca nucleee de lumina care construiesc triunghiul apoi hora sferelor, apoi Spirala. Asa pasim in Cerurile Unimii, uniti in interior si Impreuna-Una. 

Sunt Una cu Bucuria

cu Pacea

cu Iubirea

Sunt Una cu Intelepciunea

Frumusetea

Rabdarea

Sunt Una cu Sinceritatea

Blandetetea

Iertarea

Sunt Tot Ceea ce Sunt

Eu Sunt( el).

Chiar daca ati gresit fata de  Bucurie, Pace, Iubire, Frumusete, Rabdare, Intelepciune, Blandete, Iertare, Sinceritate, Acum sau Alatadata prin fiecare Chemare, Invocatie, Raurire pe care o repetati in voi, apar intalnirile cu ele,  fuziunile,  contopirile astfel ca in cupa care sunteti se aseaza intr-o zi 3 unitati, in alta zi 6 unitati de bucurie, pace, iubire in alta 9 in alta 100 pana cand veti simti Sferele Bucuriei, Pacii, Iubirii cum va inunda fiinta, activand Intregimea: contopire in Totul, fuziune in Sfant Numele Tau, bucurie in Unime. 

Alcatuiti singuri din 3, 6, 9 nuclee de lumina, raurirea divina pe care vreti sa o repetati in interiorul vostru de 3, 7, 9, 21, 40 de ori pe zi. Incercati sa va opriti din cand in cand pentru a simti ambrozia ei, mireasma cu care ea vine, radianta ei. 

Cuvintele-poarta care cladesc aceste rauriri divine sunt: marturisesc,  recunosc, afirm, ma unesc, cinstesc, onorez, imbratisez, salut, eu sunt el, Eu si Sfanta Treime, Una Suntem, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Eu sunt El, Treime in Unime. 

Alte graimi divine:

1.Recunosc Iubirea care Sunt, 

Blandetea care Sunt, Frumusetea care sunt, 

Si Tot Ceea ce sunt in Sfant Numele Tau.

2. Marturisesc Bucuria care Sunt, 

Iubirea care Sunt, 

Caldura care Sunt

Si Tot Ceea ce Sunt

In Sfant Numele Tau.

3. Treime in Unime 

Coboara in sufletul lui X

Roaga-l sa ma ierte

Eu il Iert 

Si fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne sustina

In Tot si Toate.

4. Salut Iubirea, 

Pacea, 

Blandetea

Sunt Liniste, Iubire, 

Drag si Implinire

Sunt Tot ceea ce Sunt.

Eu Sunt( El).

5. Marturisesc Unimea care sunt 

Iubirea care Sunt, Recunostiinta care Sunt 

Si Tot ceea ce Sunt in 

Sfant Numele Tau

….

Va invit pe 28 iulie si pe 30 iulie pentru a ne gasi propria unicitate. Mai multe gasiti pe www.frecventaom.ro