Indreptandu-ma spre AbaDiaNia am simtit chiar de la iesirea din orasul Brasilia conul de lumina alb-bleo creeat de Ioan si cei 60 de mediumi care il sustin in lucrare. Cand am ajuns un curent auriu mi-a strabatut corpul bucurandu-ma, imbratisandu-ma, spunandu-mi Bine ai venit!

Am intrat pasind delicat parca nevrand sa deranjez povestea in libraria care este in sine o cuvantare cereasca si o chemare si cu mult drag am intrebat daca ne putem face programari pentru a doua zi la paturile de cristale. In timp ce vorbeam curentul era cu noi, creea legaturile cu locul si frumosii oameni care parca zboara, cuvantand in necuvinte, mangaind, iubind. Raspunsurile au venit rapid, parca pe noi ne asteptau anumite borne de timp si povestea a inceput sa se inchege in jurul unui miez creeat in alte intrupari precum si in viata dintre vieti insa aproape de manifest, abia Acum. In val de bucurie ne-am intors la pensiune urmand ca a doua zi sa ne apropiem din nou cu drag, smerenie, caldura de Casa lui Don Inacio si sa simtim de data aceasta curentul ca un fular cosmic, insasi spirala care ne lua in bratele ei ducandu-ca catre oameni diferiti dar din acelasi puzzle, creeand legaturile, intalnirile, revarsarile de Sens.

Dupa prima intalnire cu patul de cristale m-am asezat in viul curentului si am asteptat conectandu-ma la triunghiul de lumina aflat in sala de asteptare. Eram patrunsa de moment cand o privire calda ne-a invitat sa mergem in primul rand cu tot cu micutii. Curentul ne insotea innaripand fiecare clipa, limpezind, asezand, rotunjind. In aceasta sala pe langa triunghiurile-calauza am simtit in varful conului si al spiralei insasi Prezenta radiind peste noi toti pe n raze care ne despleteau sufletul. Sentimentul unimii imi invandase sufletul lasandu-ma intr-o mare de alb-bleo-auriu. Usor am fost dusi in camera mediumurilor unde am simtit sa curgem bland, cu iubire si drag lasand lucrarea cereasca sa se faca fara cuvinte, in Gratie, cu toti alaturi in Impreuna-Una. Deodata apropiindu-ne de Ioan, Spirala a devenit pulsatila si toti urcam tinandu-de maini, alternand mediunii, sfintii cu oamenii normali in hore fara cuvinte dar pline de iubire aerul imbracand intelegeri si ochii crescand in patrundere. Mergeam aproape fara greutate sustinuta de curent, coplesita de lucrare cand o raza alba a tasnit si unduirea ne-a atins in taina recunoasterii insailand catre trei suflete in lucrari cosmice ca niste verigi care creeaza lantisoare.

In cupa sufletului stiam ca venisem sa las daruri locului, Omului si fiintelor frumoase venite Aici, ca e de dorit sa impartasesc in Unime aceasta experienta, ca am ales sa contribui la construirea unor triunghiuri planetare si la exprimarea lor in Impreuna-Una. Curgeam……Cand gandul imputernicit se impleticea imi apareau trei cascade doua fizice si una nonfizica care imi limpezeau cernerea. Apoi apropiindu-ma de toti Ioanii avandu-l la centru pe Joao am simtit Calea vorbindu-mi in Clar asezand imagini holografice ca niste dale pe drumul deja daltuit, pe inscrisurile care acum se dezveleau.

Intrarea in camera trei a mediumurilor permanente a venit cu o zvacnire. Erau mai multe registre cu mediumuri fizice si nonfizice descriind niste etaje cosmice intr-un cilindru de lumina care functiona ca un comunicator universal. M-am simtit trasa din corp insa m-am intors recunoascand lucrari vechi la care participasem dar si noua lucrare. Aici in grai ceresc a treia oara dupa ce am primit binecuvantarea am simtit Cina in Taina unimii, masa rotunda si Graalul radiind alaturi de multe fiinte frumoase radiante. M-am oprit un pic in rodire si am multumit patrunzand lucrarea cu multa bucurie. Atatea entitati de lumina……in Impreuna-Una.

Apoi am intrat in sala operatiilor unde un déjà vu m-a sagetat, ca o incizie cosmica, placut si intepator, un fel de reminder fizic si nu numai  aici simtindu-i foarte puternic pe sfintii-medici sau doar pe medicii ceresti lucrand impreuna, deruland n interventii, conlucrand.

In plasa curatatoare se conturau adeseori nori de mizerii care ramaneau un pic pana cand razele limpezeau. Aici in aceasta camera am simtit laserul ceresc, puterea cristalelor, bisturiul cosmic, pansamentele de lumina, atingerile vindecatoare, insasi Lucrarea.

Apoi am ajuns in Gradina unde parca tot sufletul meu zburda in drag ceresc, insotindu-se cu florile, copacii si totul intr-un fel minunat. Aici e Acasa……Atat de simplu, atat de Frumos.

Multumesc, multumesc, multumesc si energia recunostiintei s-a asezat ca o pasta verde-alba in fularul primitor insailand si alte suflete, daltuind.