Cand l-am reintalnit pe Valentin in cupa acestei vieti, ceva din aerul auriu, din toate povestile traite care ne treceau prin ochi, din curgerea care ne innaripa varfurile, mi-a spus ca se poate ca exista in UNIME un altfel de CUPLU si ca el nu trebuie decat iubit, imbratisat, mangaiat in taina recunoasterii de Sine.

Pastram in memoria divina valsul sferelor insa in acelasi timp avem inca multe rani emotionale astfel ca momentul zero al debutului nostru in aceasta viata, desi strajuit de Ceruri si plin de Talc, nu a fost lipsit de provocari, insa corabia noastra parea sa aibă vant puternic in panze si un combustibil divin strans in multe vieti.

Privind acum nu de pe mare cuplul si nu din valtoarea emotiilor ci de pe uscat insa in vals cu Cerurile stiu ca el se configureaza in centrul a multor hore formate din triunghiuri divine, adica a multor treceri reusite, dospite in creuzetul multor vieti, un aur spiritual care te ajuta sa emiti in mai multe registre, cuplu fiind si Unul, fara competitie, rivalitati si tipete, pe aripa aceluiasi limbaj, ascultand Centrul.

Nu e usor sa fii un Cuplu de Trecere adica sa dai mana cu bunicii si cu parintii cu acel cuplu poate mancat rutina, poate mototolit de turbulenta, nu prea inflorit dar caldut si in acelasi timp sa-ti intorci fata catre Maestrii UNIMII recunoscand voia Cerurilor si aducand aici prin multe recunoasteri, lucrari de lumina legate de tara, planeta, univers….simplu si firesc, legandu-le intre ele cu liniste, avant, incantare aratand ca poti fi pasare de lumina cu multe aripi unind campia cu varful muntelui, coborand si urcand cu aceeasi bucurie.

Cuplul de Trecere chinuit de istoria personala si de neam este poate ascutit pe alocuri insa rotunjit de initieri, ateliere, trialoguri, calatorii spirituale, intrebari frumoase, el poate face valsul sferelor in lumina acelui Acasa, Paradis Regasit, Fiu si Fiica, in mare bucurie unind Trunghiul.

Nu reluati firul stiut, cararea batuta de parintii vostri, planificand casa, banii, cariera ci luati cina in Taina Unimii, bucurandu-va de Tot si Toate asa cum vin ele in lumina a aceea ce sunteti, Acum.

Observ de multe ori cum vechile sfori ale parintilor si bunicilor nostri ne deseneaza tarcul si cuplul se zbate, tipa intre valorile vechi si cele noi, intre parerea celor care i-au crescut si aspiratiile lor. Pastrati ce este valoros in lumina a ceea ce sunteti Acum si restul lasati in viul Drumului. Daca le puteti uni pe toate pe siragul bucuriei e minunat daca nu ….aveti curajul de a tasni ca o fantana arteziana iubind ceea ce spuneti, afirmand cu incredere ceea ce sunteti. Aceasta este Trecerea de la un Cerc de Intelegere la Altul pe aceeasi Spirala Evolutiva sau pe o alta. Sunt cupluri vii care urmeaza vechea traditie, innoind-o sunt cupluri care fac trecerea cu blandete de la vechile valori la noile valori fara a mentine in ei sau intre ei aspecte care nu ii ajuta sa evolueze sunt cupluri care rup brusc totul, neiertand, neiubind, nemultumind celor care le-au oferit sustinere pana la limita lor de sus.

Cuplul de Trecere recunoaste efortul bunicilor, parintilor, ii apreciaza fara a-l judeca, il intelege in contextul in care acestia au ales sa se dezvolte.  Ei vad urmatoarea treapta si apreciaza vechea treapta privind tot timpul inainte la Cuplurile din Unime, Marturistorii cei care unind tainele, slavesc in bratele fiecarei clipe si Cerul si Pamantul.

Va invit pe 20 nov la ora 19 00 la un atelier dedicat Cuplurilor de Trecere, multumind Mosilor si dand mana Unimii.

Ora? 19, venirea se face incepand cu 18 45

Cat?30 lei

Unde?Ion Bogdan nr 2A, et 2, interfon 2A

Cu drag,

Camelia si Valentin