Atunci cand vad un cuplu ceva din insasi esenta, miezul, flacara lui imi atinge sufletul si in aceasta atingere de Sens, culorile lui mi se reveleaza ca un curcubeu zglobiu sau altfel…. luminoase sau intunecate dupa ceea ce ei cultiva in interior constient sau nu.

Uneori sufletul mi se strange parca rapus de un pumnal alteori se bucura in plapuma a mii de nuante paradisiace impletite frumos in dragul regasirii.

Nu amestecati culorile manati de dorinte construind amantlacuri sau aventuri siropoase.

Doar in Taina Unimii, in cupa Cerurilor, cele mai frumoase nuante descriu infinitul care sunteti radiant si plin ca doi sori care se saruta si in viul iubirii, Unul devin si Totul.

 Ma bucura sa initiez cupluri, sa lucrez cu ele, sa facem valsul sferelor impreuna. In astfel de trialoguri, se deschid intelegeri pe care le mosim impreuna, le agatam in geamul casutei interioare, cu bucurie,… le asezam in articole sau ateliere animand hore de cupluri pe spirala inaltarii.

Un cuplu cu aripile frante de nemultumire, tristete, suparare are mult maro pe bolta lui, un cuplu plin de furie are mult rosu, un cuplu in stralucire este plin de culori vii frumoase, un buchet de minuni prin care se face transferul cu Totul.

Uneori privind cuplul simt calaul si victima sau luptatorii care pe care sau competitorii sau mama si copilul  sau doua sfere care se suprapun, valseaza, fuzioneaza, insasi chemarea, roua unui minunat inceput.

Sunt o structura senzitiva de aceea de multe ori negrait ma las infuzata de ceea ce florile acestea isi soptesc pentru ca deschizandu-le contractul spiritual, Graalul insusi sa-i atinga si in taina lui, Cupa care sunt sa graiasca.

Casatoria in viul ei este insasi valsul cu Cerurile desfacut apoi in petalele vietii.

Aud de multe ori acest oftat…nu vine….de ce eu? Si inteleg usor si simplu in anotimpul regasirii ca nunta cea mare trebuie facuta la Centru in bratele lui Unu si abia dupa aceea se contureaza povestea cu trena acestor intelesuri, coapta astfel in Templul Familiei Divine, nu cruda si asteptatoare ci plina de talc pentru noi toti.

Nu va grabiti sa nasteti un Cuplu daca voi sunteti inca disonanti, tipatori, nemultumiti.

Priviti-va ca niste instrumente muzicale si incercati sa va auziti propria melodie. E o zanganeala sau notele se tin de mana, se imbratiseaza, se iubesc?

Doar acordati la orchestra divina, cuplul vostru poate interpreta o partitura frumoasa, intregitoare, inaltatoare, o melodie tandra si curgatoare pentru noi toti.

Va astept pe 20 nov la ora 19 00 la un atelier dedicat Cuplurilor in Unime si rostului lor in Marea Trecere.

Temele abordate sunt….Triunghiurile in care imi pastoresc Cuplul, Atingeri de Sens si Trialoguri, A fi, Bolti de daruri, Copiii-Vestitori, Ce ne spun Mosii despre Cuplu, Punti de Trecere, Randuieli vechi si Limpeziri Noi, Initieri in Cuplu, Mositul in Unime, Rescrieri de Contracte, Acordaje in Triunghiuri, Graalul regasit si darurile lui pentru cuplu, Simboluri, Comuniunea Sferelor, Vis si Chemare, Din drag cu drag, Iluminari in Cuplu

Unde? Ion Bogdam nr 2 A, et 2, interfon 2

Ora? 19( venirea participantilor se face incepand cu ora 18 45)

Cand? 20 nov

Cat? 30 lei