Stiu ca este cum este …. sa ne dezbracam de obiceiuri care s-au plamadit in noi de cateva sute poate mii de vieti si deodata sa pasim altfel dincolo de dualitate fara papagalul care pune o eticheta din interiorul nostru, fara victima, fara calau, fara distant, fara doar eu am dreptate , fara falsul salvator s.a.

Nu va mai ganditi ca schimbarea e grea si necesita prea multa energie in fiecare clipa, exprimati intentia si fiti doar acolo cu ea cladind noul muschi.

“Cu Voia ta dintru Inceput, aleg sa fiu una cu Linistea, una cu Iubirea, una cu Intelepciunea.Aici si acum, Sunt.”

Codurile Noul Pamant active in noi ne ajuta sa trecem din registrul vechiului intr-un alt spatu de intelegere si fiintare. Important este sa vrem sa participam cu toate structurile noastre la aceste translatii. Sa nu lasam vechiul sa invadeze camera noastra de expresie cu mici, false neputinte sau frici.

Frecventa Cuplului Nou poate fii accesata cu ajutorul constientizarilor facute cu dragoste si smerenie, prin acordajele intitulate Sfera Initiala, Sf Graal, Noul Pamant, cu sprijinul intentiei, cerand ajutorul entitatilor de lumina care ne insotesc si prin alte modalitati de conectare la SURSA.

Cuplul NOU este o creatie a supraeurilor celor doi in lumina intregirii. El este AICI pentru a-l recunoaste si trai pe UNUL.

Din drag va invit sa inviati cuplul si sa-i redati dimensiunea initiala!Succes!

Camelia Radu