Va este greu sa credeti (poate… )dupa multe experiente incarcate de suferinta ca sunt cupluri in care comunicarea curge, impletirea este fireasca, darurile boltesc intelegerea, trecerile se fac usor fara durere si valsul este frumos luminat de multe straluciri.

Da exista si in voia Arhistrategiei de Lumina este ca aceste cupluri sa fie din ce in ce mai multe pe aceasta Planeta, mosind in Unime multe Daruri pentru umanitate, asezand Omul si Familia in alte paradigme, inaltand.

Daca noi toti venim din triunghiul familiei divine ca fii si fiice este firesc ca pe drumul indumnezeirii dupa ce ne-am rotunjit fiinta sa intalnim Sfera cea mai potrivita cu care sa facem Valsul in Sfant Numele Tau.

Si da….este normal sa ne fii rupt colturile cubului care am fost in fel si fel de relatii, pentru a patrunde in rosturile  familiei si ale cuplului, pentru a ne intelege contractele spirituale si a le onora, pentru a deveni Oameni frumosi, radianti.

Parasiti credintele limitative, generalizarile negative, paradigmele in care ati intemnitat cuplul considerandu-l poate cea mai draguta pereche de catuse, dusmanul, colivia, borcanul cu serpi s.a.

Cuplul in Unime exista iar centrul vostru vi-l reveleaza la Cina cea de Taina cu Isus si Maria Magdalena radiind.

Nu e nevoie sa va uitati pe tabloul lui Da Vinci ci in interiorul vostru gasind acest cuplu in voi in aceea expozitie de geometrii vorbitoare inscrise in suflet in Viata dintre Vieti.

 Acest cuplu a fost nascut, crescut si ancorat in povestea vietii noastre astfel ca nu trebuie decat sa-l urmam.

Intorceti-va un pic in voi si lucrati in acele triunghiuri limitative care inca va mai inteapa Noul Cuplu.

Verificati deasemenea ce limpeziri va cheama, ce asezari in asa fel incat increderea, iubirea, iertarea sa va insoteasca in acest proces de regasire care este legat de taina recunoasterii de Sine.

Nu puteti sa-i vedeti ochii si sa derulati in teritoriile sufletului acele existente minunate petrecute impreuna ca o hora de amintiri graitoare si intregitoare daca sunteti inca napaditi de emotii pitice (din povestile mai mult sau mai putin inchise in voi) pe care inca nu le-ati transformat in unitati de Sens.

Curatati-va trecutul in triunghiul iertarii, boltiti-va interiorul in poiana darurilor si apoi veti sti cine este.

Va invit pe 20 nov la un atelier dedicat Cuplurile in Unime, Iubirii de Adevar si Misiunii, o borna de Sens pentru Trecerea noastra de la Cuplul Invechit inundat de Reprosuri la Cuplul Nou bazat pe Recunoastere de Sine, Vis in Unime, Dor si Zbor.

Unde? Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2

Ora de incepere atelierului? 19 00

Cand intram in sala? ora 18 45

Cat? 30 lei

In drag ceresc sa va regasiti, cu bucurie si zvac sa va impletiti!