Reflectez de foarte multa vreme la aceasta tema si recunosc ca inca n-am decriptat-o complet. Totusi din aproape in aproape cu ingerii povestind,-am inteles ca aceasta frecventa e compusa din coduri la care ni s-a dat acces in PORTILE DESCHISE  DIN ACEASTA TOAMNA: 9 09, 21 09, 27 09, 10 10.

Cuplurile care traiesc miracolul regasirii, care au semnat contractul initial si care merg pe drumul elevarii, sacralizand fiecare veriga, stiu ca intregirea inseamna deschiderea celor 7 peceti,- 4 din ele au fost activate urmand ca restul 3 sa fie cunoscute pana in 21 decembrie anul acesta.

Cuplul ca intreg a fost o stare, a devenit un sentiment iar acum in aceste vremuri finale-initiale este plin, gratie, inaltare.

In triunghiul marturisirii dar si in acordajul numit SFERA INITIALA,  am simtit ca orice cuplu isi poate activa dimensiunea intregirii.

Energia unimii, care este aici cu noi pe NOUL PAMANT , ne ajuta sa accesam cealalta jumatate din noi si IMPREUNA sa fim UNUL.

Va propun o meditatie care sa va ajute sa activati codurile intregirii voastre:

Imaginati-va o SFERA in care intrati cu tot dragul. Ramaneti in ea, multumindu-i si imbratisand-o. Contemplati corpul vostru de lumina pana cand veti vedea ca el se uneste cu SFERA devenind UNA-UNUL.

Sau spuneti: SUNT UNA CU SFERA INITIALA AICI si ACUM.

Intregirea inseamna accesul la numite frecvente de pe NOUL PAMANT. Ele ne sunt aduse pe pelicula constientului din aproape in aproape, prin acordaje, meditatii, calatorii in locuri sacre, ateliere conective, exercitii revelatorii.Nu evitati sa va intalniti cu voi in dimensiunea voastra initiala.

Omul renascut, intregit si indumnezeit vede in fiecare clipa si traieste, IMPARATIA.