Atunci cand ajunge la tine o carte din lumina, un articol scris conectiv, o revelatie, o informatie noua, da-i voie sa se aseze in teritoriile interioare fara sa cauti un sertar pentru ea. Pur si simplu invit-o in casa ta interioara fara judecata.

Rasfata o fraza in tesatura sufletului tau apoi mediteaza. Nu te grabi. Asaltul cerurilor se va produce intre geometriile a doua propozitii.

Daca iubesti natura este minunat sa-ti speli cupa interioara cu petale de flori, varfuri de munti, copaci care iti vorbesc si intre doua astfel de imbratisari sa citesti si o carte.

Nu e intamplatoare  curgerea lui Eminescu in natura. Izvorul ii spala sufletul si apoi venea reamintirea din care curgea versul divin.

Cele mai frumoase forme de invatare sunt in somn, in natura, in trialogul cu oamenii frumosi, in spatiul conectiv al cartilor din lumina, prin insight, prin cultivarea darurilor, in vals cu initierile, calatorind in porti, meditand.

Cu cat cupa ta interioara este mai aerisita, mai frumoasa, mai stralucitoare cu atat felia de cunoastere vine mai repede si mai cald reveland noi sensuri, rotunjind ceea ce esti, intregind.

Nu exista reamintire si reala invatare pentru mintile constipate si pentru sufletele impietrite ci doar memorare mecanica care nu dezvolta organele divine, care nu trezeste OMUL.

Taina recunoasterii de Sine te invita sa-ti speli cupa interioara ca sa meriti vinul cunoasterii.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Una!