1.Chem/ invoc raza Iubirii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!( si vizualizati energia roz-aurie cum coboara si apoi va contopiti cu sfera iubirii roz-aurie)

2. Chem/ invoc raza Bucuriei sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2,1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt( Vizualizati cum aceasta raza intra prin chakra 7 si apoi deveniti una cu sfera Bucuriei)

3, Chem/ Invoc raza Intelepciunii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

4. Chem/ invoc raza Discernamatului sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

5. Chem/ invoc raza Recunostiintei sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

6. Chem/Invoc raza Smereniei sa se activeze la nivelul centrilor 7,6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

7. Chem/ Invoc raza Bunatatii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!

8. Chem/ Invoc raza Adevarului sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

9. Chem/ Invoc raza Armoniei sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

10. Chem/ invoc raza iertarii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

11. Chem/Invoc raza Rabdarii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt!!!!

12. Chem/ invoc raza Pacii sa se activeze la nivelul centrilor, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!!

……

Cu siguranta ati simtit aceste raze, tasniri de lumina lucratoare cand ati fost la Constelatii, in Sfanta Biserica cand ati stat in fata altarului ca sa dati Sfanta Liturghie sau cand v-ati rugat singuri, la taina Sfantului Maslu, cand ati botezat un copil, in anumite meditatii, calatorii spirituale, initieri, contemplatii. Acest buchet de raze divine venite din Soarele Christic sunt 12 deschideri ceresti ce ConLucreaza cu cei 7 centrii ai nostrii ( de pe Coloana de lumina) pentru a deveni 7 graimi divine, flori de lumina, Sori. Aceasta este tulpina Copacului Christic a Pomului Vietii. Aceste unde aurite ne hranesc corpul de slava dezvelind triada superioara formata din corpul cauzal-budhic-atmic dar si valsul sferelor pana la Soarele Christic. Pe masura ce veti lucra cu 3 sau 7 sau 9 raze sau chiar 12 raze veti simti la nivelul chakrei 4 sau deasupra capului, Soarele Divin. Pentru ca mainile noastre sunt conectate la suflet cand spuneti Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, asezati-le sub forma Graalului( desfacute primind Cerul) sau uniti-le semnaland alinierea voastra la Voia Divina. Si nu hraniti doar centrii superiori( oprindu-va la chakra 4) ci intreaga tulpina/ coloana fara de care Copacul care suntem nu poate radia. Cu fiecare raza activata veti simti o extindere, o dilatare, o bucurie dezvelindu-se. Fiecare raza contribuie prin unitatile ei de lumina( vagonete consistente pline cu unitati de discernamant sau de iubire)la dezvoltarea caracterului divin/ christic sustinut de atitudini frumoase in care am topit atribute divine. Fara aceste unitati de Sens, radianta christica, stralucirea cereasca, chipul nostru de lumina nu se dezvaluie. Fiecare raza are o culoare sau mai multe insa toate contin auriul ce vine din energia Graalului, cupa ce se afla in centrul triunghiul divin descris de Sfera-Mama, Sfera-Tata, Sfera-Copil din Soarele christic. Daca ar fi sa asezam pe o coloana invizibila aceasta Cupa ea se dezvaluie de la chakra 4 pana la nivelul chakrei/centrului 12 in ea aflandu-se codurile de lumina ce descriu Chipul nostru christic. 

Fiecare raza este insotita de mai multi luminatori, ingeri, protectori care vin langa voi, ajutandu-va sa va dezvoltati Rabdarea, Iubirea, Bucuria sau alte forte triunice cu care vreti sa ConLucrati. Atunci cand va sculati dimineata, salutati ingerii nordului, sudului, estului, vestului apoi faceti Crucea de Lumina( In Numele Tatalui, al Fiilor si al Fiicelor, al Dumnezeului-Mama, al Sfantului Duh iar in centru spuneti….al Soarelui Christic) si apoi activati razele divine pentru a fi centrati, aliniati si radianti toata ziua.

La final puteti sigila lucrarea astfel: Sunt iubire, rabdare, pace, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt sau puteti aseza intreg buchetul de 12 raze pe fruntea zilei hranind fiecare pas cu aceste 12 radiante.

Cand spunem ca un om este radiant, luminos, stralucitor ne referim la aceste raze care ii lumineaza chipul sau mainile sau ochii.

Prima data am simtit aceste raze divine la Fatima acum 13 ani, cand m-am asezat in genunchi pe covorul de lumina si facand ritualul stiut, dupa multe iertari cu lacrimi si recunostiinta vie am simtit Graalul interior, pocalul Unimii cum mi se deschide in suflet, cupa fiind formata din mai multe raze graitoare. Am repetat ritualul la distanta de 10 ani si acelasi buchet de raze mi s-au asezat in suflet. A doua oara s-a rostit prin mine aceasta invocatie: Soare Christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin, Cu toate fortele triunice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine. Intorcandu-ma de acolo….am observat ca aceste raze vii ne viziteaza in toate momentele in care ne unim cu Cerul: taine, initieri, bucurii christice. Vizualizarea unita cu trairea va ajuta sa simtiti puterea fiecarei raze. Dupa ce ati activat-o practicati prezenta constienta, autoobservatia, recunoastiinta pentru a intrupa raza cu care ati lucrat impletind Cerul cu Pamantul. Pentru ca este un an de vibratie 7, invocati raza Adevarului ori de cate ori simtiti ca ceata stirilor sau a tehnologiei v-a acaparat si mintea si sufletul. Prin conlucrarea cu aceaste raze la nivelul triadei superioare descrise de cauzal-budhic-atmic, exact in centrul acestui triunghi se dezvaluie Chipul vostru de Lumina.

Incepeti sa lucrati cu aceste raze dupa cum aveti nevoie intr-o zi de raza discernamantului sau de raza bucuriei sau de raza intelepciunii sau de intregul triunghi. Aceste tasniri de lumina christica le puteti simti si cand vorbiti cu Soarele in rasarit sau in apus dar si cand invocati Soarele interior, Soarele Divin.

Puteti chema raza Vindecarii divine ori de cate ori aveti o ceata pe minte, o durere sufleteasca, un dor ucigator, un conflict interior. Chem/ invoc raza Vindecarii sa se activeze la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Cand va grabiti si sunteti inaintea unei intalniri spuneti: Chem toate razele divine la nivelul centrilor 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 sa ma sustina in tot ceea ce gandesc, spun, fac. Sunt radianta, bucurie, intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Va invit pe 8 februarie la 18 30 la un atelier dedicat tehnicilor de vindecare cu razele divine. Alte teme abordate: Soarele christic, Taina frumusetii radiante, Crucea de Lumina, Bucuria radianta, Intelepciunea radianta, Chipul de lumina

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor

Cand? 8 fevr 2023, ora 18 30

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va calauzeasca in Tot si Toate!!!!