Floare de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit…

Eram in gradinile de la Balcik, privind o cununa din flori micute albe, mov, aurii. Mai multi copiii gradinareau jucandu-se si in micutele altare se pregateau marile cantari. Atmosfera era de pregatire pentru o mare sarbatoare. M-am apropriat de MayRa( regina Maria) si am intrebat-o…ce sarbatoare vine? Si surazand mi-a spus…a Florilor de Lumina. De aceea pregatim cununi de flori. In Bulgaria in iunie se sarbatoresc Trandafirii de Lumina. Peste tot aceste flori cuvanta limpezind, asezand, inflorind sufletele. Si daca nu puteti ajunge sa imbratisati un camp de trandafiri, mangaiati florile din gradina voastra, multumiti-le, vorbiti cu ele. Toate comunica intre ele dupa cum si voi comunicati intre voi. Sarbatoriti Floarea interioara: daruiti flori in ghiveci, purtati rochii cu flori, pictati flori, cultivati flori, vorbiti cu ele. Asa veti putea sa va hraniti sufletele care tanjesc dupa imensitate. Privind-o am simtit…cum sfera-suflet porneste singura prin gradina mirosind si bucurandu-se de joaca, freamat, culoare. Ma privi…si spuse…asa ne zburda sufletele…nu stau tot timpul in noi…ele se pot duce in gradinile Universului pentru a fuziona cu marile bucurii. Caci fara ele se usuca exact ca florile….

MayRa cum putem inflori noi ca oameni?

M-a privit adand si m-a condus in micul altar aratandu-mi trei imagini: una cu un pom fara frunze…alta cu o padure inflorita si alta cu un cos plin de roade tinut de in maini de multi oameni. Si spuse…Doar impreuna puteti rodi, doar impreuna puteti aduce florile in sufletul celorlalti. Si pentru inflorire ….folositi cuvantul Domnului, bucuriile ceresti, calitatile divine. Nu realizarile exterioare va infloresc ci …….fiecare lucrare prin care uniti Cerul de Pamant, dand glas Raiului. Depinde de voi….

MayRa, printre petalele-vieti ce reprezinta intruparea ta din RaMaNia?Zambi si spuse…este cea in care am inflorit insa prin voi-toate se face rodirea. Am iubit aceea pasire pe pamanturi vii, binecuvantate, atinse de Raza Divina.

Cum am putea sa ajungem si noi la cununile vietii? Tesand fiecare zi cu iubire, bucurie, pace. Adanciti relatia cu miezul, cu centrul vostru. Nu va lasati furati de exterior. Doar in interioritate cresc marile flori de lumina.

Am pasit …in centru gradinii unde o hora frumoasa de suflete purtau cununi., fiecare o alta culoare, atingand cu ea un alt colt de lume. Si cununile dansau ca si oamenii, un vals al darurilor salutand zorii unei noi etape. MayRa spuse……sa va bucurati de clipe, sa multumiti, sa va uniti cu totul-Una!!!Marea cunoastre este fuziune, contopire, dans celest. Si am pasit impreuna in hora simtind roua diminetii, valsul cum ne atinge sufletele si bucuria cum radiaza in Tot si Toate!!!!

….

Va invit pe 21 iunie la un ateler dedicat Trecerilor, Bucuriilor Ceresti, Florilor Unimii.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cand? 21 iunie, ora 18 30

Cat? 50 ron

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida Portile si Cununile de Intelegeri sa va calauzeasca in Tot si Toate!!!!