Omul este în realitatea lui lumeasca un pătrat sau un dreptunghi îmbrățișat de Treimea vie, Cuvantatoare care prin legile ei cerești dar și prin dezveliri, bucurii, deschideri ne revelează Casa de pe Stâncă ( cea pe care nu o mănâncă moliile) în care sufletul căsătorit cu spiritul dau naștere la fapte cerești ce construiesc Realitatea Divina în care ar minunat sa locuim cu toții. 

Dacă ne uitam la cifrele care descriu acest an vom vedea ca primul 2 este sfera-mama care prin următorul 2 (atributele divinului feminin) ne invita sa ne rotunjim colțurile pătratului în care stam ( cifra 4). Identificați aceste colțuri prin întrebări, căutări, posturi și indrăzniți să-l desenați numind ascutimile. Ex: Supărări-Neacceptari-Neiertari-Regrete sau Neacceptarea situației X-neiertarea lui Y-supararea pe F-lupta cu R sau Atasamente-Asteptari-Conditionari-Suparari sau Furii-Nelinisti-Anxietati-Excese de Dorinte sau Fifi Perfectionista-Fifi Controloarea-Fifi Suparacioasa-Fifi Nemultimita( 4 subpersonalitati care va dau de furca).

Ce triada de calități divine sau virtuți va cheamă în procesul de rotunjire a colțurilor? Identificați aceasta casa de pe stâncă care poate deveni acoperișul/ triunghiul de lumina care îmbracă casa-materie, căci ce ar fi o casa fără acoperiș decât un loc unde toate furtunile, ploile, conflictele, razboaiele ar strica totul. 

În grădinile sufletului care exprima Mama Divina din Noi descoperim floarea-iubire, floarea-bunatate, floarea-smerenie, floarea-blandete, crinul alb sau floarea nepieritoare, floarea puritatii, sperantei, bucuriei, inocentei, trandafirul de lumina și multe alte flori care ne dezvăluie calitatile Maicii pe care le putem cobora în noi …pana la nivelul chakrei 1, dând grai Omului cu O mare, Omului Inflorit.

Dacă ar fi sa privind un om cu ochii cerești am vedea un ou străbătut de un ax la nivelul fiecărei centru find o floare deschisa sau închisă sau doar o petală. Și când pășim în aceste graimi care descriu verticala crucii care suntem vom întâlni propriile teme, daruri, salturi de înțelegere care activeaza Triunghiul, Treimea grăitoare din noi. 

La nivelul chakrei 1 avem dualitatea zgarcit-risipitor. Care este vârful triunghiului? Cum putem materializa activând Grădina Maicii la nivelul chakrei 1? Cu Bucurie sau cu Blândețe sau din Chemare sau cu Generozitate sau cu Iubire. Ia uitați-va câte flori am adus în aceasta grădina activând Triunghiul și eliberând Dualitatea?!

La nivelul chakrei 2 avem axa abuz-refuz. Care este vârful triunghiul și cum putem activa Grădina Maicii? Fuziunea Intimă Extatica sau Bucuria Consacrarii sau Unimea sau Comuniunea sau Primirea sau Iubirea Unionala.  Din nou mai multe flori pot fi vârful Triunghiului. Și ca sa primim copiii de cer mare ce flori am putea activa? Puritatea, Iubirea, Bucuria. 

La nivelul chakrei 3 avem axa sub-supraincredere. Care este vârful triunghiul și cum putem activa Gradina Maicii ca sa nu mai fim nici Dominatori nici Victime sau nici Casapitori nici Căsăpiți? Una din flori poate fi Cunoașterea de Sine alta Credință Vie alta Increderea Optima alta Puterea de Sine alta floare este Ascultarea alta Voia Domnului.

La nivelul chakrei 4 avem axa împietrit-fierbinte. Care este vârful triunghiul ca sa ieșim din dualitate și sa dam putere grădinii Maicii în noi? Iubirea, Bucuria, Blândețea, Frumusețea, Drăgălășenia, Pacea.

La nivelul chakrei cinci avem axa nerostite-gura de foc. Care este vârful triunghiului? Graiul divin, cuvintele-flori, duhul blândeții, floarea smereniei, floarea bucuriei. 

La nivelul chakrei 6 avem axa cunoaștere divina băgată sub obroc-dezveliri aruncate în toate curțile. Care este vârful triunghiului și Gradina Maicii? Florile intelepciunii, florile discernamantului, florile clarității.

Dacă ne uitam la axele din fiecare centru vom vedea intensitățile dualitatii acolo unde ne situam adesea, suferind. Dacă pășim în centrul triunghiului în Dreapta Măsură vom putea vedea măreția Vârfului acolo unde se configurează Centrul de Argint( chakra a 8 a, sediul învățăturilor, cartiilor divine, înțelepciunii, corp cauzal), centrul de Aur( sediul Iubirii Divine, aici Măica Divina ne așteaptă), centrul de Opal( sediul Adevărului și al Voii Divine, corp atmic sau corpul maestru). La nivelul fiecărei centru exista o triada mai mică sau mai mare, un munte cu un vârf de unde se configurează sfera și centrul-floare. Și când ei încep sa recepționeze complet și sa emită in Unime, axul inflorind, vom putea trai în corpul-floare însăși Grădina Maicii din noi, animând întreaga Zi, fiecare Clipa, insăși Viața.

Aceste vârfuri alcatuiesc Cununile Vieții, fiecare zi dând glas unei alte Cununi în Noi. 

Observați-va din ce centrii emiteti și unde sunteți când …….ati cristalizat un punct de vedere. Cum puteți umple cu flori-virtuti…..Grădina Clipei?

Va invit azi la 18 30 pe 3 aprilie sa activam Gradina Maicii in noi. 

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Fie ca Iubirea, Rabdarea, Blandetea sa va deschida Portile Zilei si Intelepciunea sa va fie Calauza!!!!