Vine de la a te cununa cu Cerurile, o impletire minunata care s-a desfacut in structurile mele dupa ce le-am intalnit in taina Unimii pe Maria Magdalena, Sarra, Isis, Tara, Tyia, Maat, Shesat, Lilith si alte entitati de lumina care mi-au luminat sufletul, boltindu-mi recunoasterea de Sine cu multe intelesuri.

In taina lui Acum in multe lucrari de lumina, ele si-au desfasurat darurile, onorand Omul, iubind Totul, imbratisand viul Clipei.

Pe cercuri de lumina, in revarsarea Cerurilor, din cununia cu Totul s-a nascut o geometrie care este formata din 9 triunghiuri de diferite culori care se deschid in stele radiante,  asemenea unei straluciri frumoase, calde care lumineaza calea, daltuind un drum de atribute divine, deschizand porti de intelegere, glasuind la Centru.

Cu aceasta cununa aduceti stralucire fieacarui lucrari de lumina, drum, teme. In acest vers, bucuria va desface sufletul si in petalele ei se daltuiesc daruri proprii, intelesuri pentru fiecare, intregiri. Asezand-o pe cap, frumusetea care sunteti radiaza, inundand Clipa, dezvelind Omul, Intregind.

Aceasta initiere poate fi data in triunghiuri de acordaje, la Centru ca o incununare de Intelegeri.