In trialogurile zilei de ieri a revenit pe aripile bucuriei, Cununa Preoteselor, o spirala de triunghiuri de lumina sau de sfere incarcata de daruri si unitati de Sens care iti umple sufletul de drag si deschide in ochiul interior, chemari legate de Univers si Planeta in Sfant Numele Tau.

Pe scurt e un dar pe care il primesc sau reprimesc Preotesele acestor Vremuri dupa multe valsuri de lumina facute Acum sau Altadata. Si nu e doar pentru ele aceasta cununa ci pentru noi toti in Impreuna-Una.

Si ceea ce ma bucura cel mai tare este faptul ca isi are locul ei alaturi de Graal la Cina din taina Unimii cu toti Maestrii alaturi, stralucind peste timp si radiind in Acum.

Ea este o intoarcere a multor daruri si o impletire in viul clipei a ceea ce a fost cu ceea ce este, o tesatura cosmica in care se desfasoara taina recunoasterii de Sine.

Apare doar la fiintele frumoase, innobilate de multa intelegere, care au daltuit in corpul lor de lumina, straluciri paradisiace.

Desi multe persoane isi iau initieri, putine sunt cele care radiaza in Adevar astfel ca si aceasta Cununa vine doar atunci cand esti pregatit si meriti sa o porti.

Va invit sa priviti cu ochi de lumina Cina cea de Taina si sa descoperiti in tesatura ei energetica aceasta Cununa.