M-am trezit mergand pe o trena-drum….pe care erau aruncate flori cu graime. Timpul se oprise ramanand doar unduirea lui. Un gard plin cu mireasma ma astepta la capatul acestei pasiri. M-am oprit ….simtind cum buchete de mirosuri ma iau pe sus. Am intrat printr-o portita mica …….si undeva intr-un foisor mic am zarit un chip suav si zambetul minunat al SarRei. In fata ei mai multe flori se dezveleau prin note. Nu stiam aceasta limba insa ceva din mine traducea. Florile anuntau armonii divine ce urmau sa coboare. Apoi se asezau frumos alcatuind bratari cu intelesuri. Erau florile iubirii, florile bucuriei, florile intelepciunii si tot asa alternate. Si aici voi pune puritatea, apoi bunatatea apoi gingasia. M-am apropiat spunand….Si de mai multe ori pune-le pentru ca par in lumea noastra…. ca si pierdute. Rase…fragezind intalnirea. Florile participau si ele prin culoare, miros si grai. Mi-a luat mana punctand trei locuri apoi a asezat o bratara si un mic colier din flori …..spunand……Cu ele facem sufletul sa zburde….

Am plecat mai departe spre un alt foisor unde o prezenta inalta, calda, verde ……sopti in centru….Maria Magdalena….Mai multe cristale……erau acolo, ca niste prezente vii inundand locul…. Si ele comunicau in mod explicit cu florile si cu zanutele. O coloana roz se aseza peste toate…….si un glas simplu rosti. ….Acestea sunt vesmintele divinului feminin. Primiti-le. Fiecare radianta este o putere ce se desface prin 3 raze …..ce lucreaza in cele 7 campuri inchizand cele 9 porti. ….Mai multe invocatii, rauriri, straluciri …..ne coplesira, ca o ploaie ce venea din coloana. Vroiam sa prind versurile insa nu reuseam….si ceva din copilul din mine se bosumfla. Le vei tintui in ochii inimii….cand vei scrie…Lasa graiul meu sa te patrunda. Bucura-te, intelepteste, zboara. Cum sa zbor?

Niste aripioare mici ca de fluture se asezara in vesmantul pe care tocmai il primisem….N-as putea …sunt prea mici….insa pana se termin….aripile se marira, primira 7 radiante si ma luara pe sus…aratandu-mi maretia acestei gradini. Zburam si paseam fara sa ating covorul. Intr-un final m-am oprit in al treilea foisor….Aici pe o masuta o cununa……astepta. Era aurie-roz-alba si stralucirile ei nu erau neobrazate ci vii, curgatoare, line…Ma simteam atinsa de raze…ca si cum as fi fost verificata. Nu verificata imi veni raspunsul ci curatata ca sa pot simti stralucirea….O unda verde se misca prin mine apoi……braul Maicii ma incercui…….dandu-mi un pic mai multa aliniere, centrare, prezenta in Unime. De jur imprejur erau multe daruri: puntea luminica, fantana limpezitoare, rugul cel nears, raza a opta, crinii de lumina, salba cu bucurii, bratarile din cristale, flacara iubirii si cununa.

Mai multe entitati se stransera deodata ….ca o nunta de daruri si flori la care participam….neinvitata. Ce este aici? Am indraznit sa intreb…..Un eveniment celest, o unime, o contopire. Preotesele isi primesc Cununa. Si noi? Si voi…..si cununa dansa de cateva ori apoi se aseza pe fiecare cap capatand straluciri aparte. Apoi veni in dreapta, stanga, sus, jos. Se asaza la centru si apoi pe cap mai sus…imprumutand niste radiante vii. Statu doar un pic ….asezandu-se apoi intre noi toate sus…..ca un fel de indrumator radiant care ne atingea nefiind a niciuneia. E o cununa a unimii. O primiti toate si toate lucrati cu ea. Este o roada a lucrarilor divinului feminin.

Printre prezente……am vazut-o pe regina Maria( MaiRa), Maica, Quan Inn….si multe entitati graimice care ne-au sustinut pasirile si salturile de-a lungul timpului. Le-am cuprins pe toate intr-o imbratisare……..apoi toate culorile au disparut. M-am trezit cu mirosuri de floare….plutind peste timp. In aer simteam darurile dar nu le puteam vedea….ci doar prezenta cununii era inca vie in ochiul celestizat.

……

Va invit pe 20 02 2020 sa salutam graimile divinului feminin si insasi Cununa. Prezentarea atelierului o gasiti pe www.frecventaom.ro, sectiunea Evenimente

Cand? 20 02 2020

Unde? Vasile Stroescu nr 14

La ce ora? 18 30

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice