Ma aflam intr-o gradina ……plina de flori ale caror culori intr-un mod minunat fuzionau cu sufletul meu. Aceasta impletire de energii o mai simtisem insa acum………contopirea acestea deschidea portile unei comuniuni care dezvelea ….ceva incredibil. In fata mea pe un fotoliu mic, violet in aceasta cascada de mirosuri si bucurii se afla MayRa sau Regina Maria. Tinea un buchet de flori mic, discret in palme si ochii ei plangeau…Intr-un mod minunat fiecare lacrima devenea o floare. Eram pe Venus, in mireasma unei intalniri fuzionale.

MayRa de ce plangi?

Plang pentru voi, pentru planeta, pentru aceste timpuri . Sunteti incercati, foarte incercati….si multi dinte voi nu vad cum sa iasa din aceasta cursa care v-a fost intinsa.

O capcana? Mai mult decat atat…un labirint cu o singura iesire…prin poarta intunecata a sclaviei umane.

Mai multe imagini….s-au derulat repede…oameni fara cap si fara suflet, zabreliti mergand incolonati catre un fel de lume dictatoriala, o entitate mare cu sapte capete care sufla foc peste intreaga planeta apoi uragane, furtuni, cutremure care devastau campuri, orase, case……si la final ape care plangeau peste oameni. Apoi deodata o liniste mare ca un fular alb. O stare minunata…urmata de o Mare Prefacere.

Scenariile sunt concomitente…imi spuse Regina. Deja unii dintre voi mai harnicuti ….pregatiti zorii noii lumi. Ati zarit-o si o aduceti din ce in ce mai aproape. Insa Vechiul cu famiile batrane ale planetei care va inlantuie, cu guvernele care sunt cumparate si ingenunchiate inca …….decide peste capetele si sufletele voastre acolo unde mai exista capete si suflete.

Adica unii dintre noi nu mai au suflet? Multi au renuntat la buchetul de luminite care le-a fost dat la nastere. Si asa stau in intuneric, fac copiii in intuneric, decid pentru altii in intuneric. Luati-va puterea si ……mergeti pe varfuri de munte……acolo unde cutremurele sociale nu va pot atinge. Caci vor fi multe…

Acest lucru inseamna sa ne retragem…in munti?!!! Cei ce pot sa o faca avand o casuta, bunici sau rude…ar fi bine sa se pregateasca. Ceilalti…activati muntii interiori. Cu credinta mare, iubire si intelepciune…veti birui….balaurii.

Balaurii?

Balaurii…si inca multi …insa tara aceasta va fi protejata.Veti vedea lucruri cumplite care insa va ocolesc sau nu va ating. Focul malefic e viu …..si el va arde multe locuri. Noua lume va straluci atunci cand fiecare dintre voi….si-a limpezit sufletul in apele iubirii, intelepciunii, credintei. RaMaNia va fi ca un diamant pe Noul Pamant. Candva am pus o pietricica…acum prin voi piatra devine diamant. Indrazniti sa priviti Cerul…si sa actionati in adevar ..fara frica.

O noua imagine formata din sfintii-romani …s-a dezvelit ochilor de lumina. Erau multi, foarte multi…..purtand cate o flacara in maini, lumina necreata. Si toti plangand de jur imprejurul granitelor tarii noastre.

De ce plangand? Pentru ceea ce vine…

Vom reusi? Veti strapunge valurile si veti fi ……stalpii noii lumi.

Deasupra flacaruilor……o cununa frumoasa din florile pacii, bucuriei, frumusetii aparu…… dezvelind acest dar pentru …..RaMania. Intreaga tara era strabatuta de raze christice. Teserea dezvelea noul chip, noul timp. Parjolul trecuse si pamantul nou cu constructii noi se dezvelea. Cei ramasi se imbratisau tesand cu firele unimii, Noua Lume. MayRa…mi-a daruit o floare din buchetul ei…. spunand…Vom fi Impreuna. Lasati norii sa treaca…caci vor fi multi. Asezati cununa aceasta deasupra situatiilor grele. Imbratisati ceea ce este. Iubiti, credeti, intelegeti.

…..

Taramurile colorate s-au estompat……florile au disparut, comuniunea s-a oprit. O liniste pastoasa…s-a dezvelit in centrul careia era Cununa. Am luat-o in maini si am asezat-o deasupra acestui timp, sa protejeze tara. Stiam ca regina ne-a lasat-o pentru vremuri de restriste dar si pentru a pregati noul timp. Si pentru ca e a noastra ….sa indraznim sa o activam ori de cate ori ne simtim atacati, zabreliti, ingenunchiati. Sa fim verticali si radianti ……in fata acestor timpuri!!!!