Era un tinut alb-purpuriu si eu paseam atenta uitandu-ma la locul unde am fost adusa pe filele timpului in corp de lumina.

Din colbul departarii au aparut multi calareti imbracati in armuri stralucitoare cu chipuri radiante si sabii pline de raze. M-am apropiat si i-am intrebat…Cine sunteti? Suntem Fratii….

Fratii vostri…frati cu Totul, Una cu Voi.

M-am apropiat de chipul celul vorbitor si am simtit cum albastrul lui irumpe in corpul meu si sufletul zburda…Mihail. Tu esti?

Eu sunt din armura vremii. Cu voi-Una!.

L-am recunoscut apoi m-am dus sopotind pe un alt chip …. Ioan,  Saint Germain, Sf Gheorghe si altii inunndand Cercul cu raze frumoase blande si aprige ca si aparitia lor.

Doamne unde m-ai adus? Am ingaimat…

La Trecere….Acolo unde sunt Cavalerii. Tu ne-ai chemat.

Chiar eu?

Da…e adevarat….vroiam sa cunosc strajerii acestei etape si rostul noului timp si uite am ajuns.

Va chem in drag ceresc sa ne fiti aproape….Atat am spus si armurile lor au develit cercuri de lumina de la mare la mic impungand parca Cerul si aratand undeva departe un mic semn ca o dezvelire mica si totusi mare.

M-am apropiat de ea….ridicata  de ei si am gasit o poarta triunghiulara, varf de sceptru, pulsand. Am deschis-o cu ajutorul lor si am ajuns intr-o sala aurie avand la mijloc o masa rotunda, pe ea Graalul, Sfanta Marama, un Cufar, Cununa Preoteselor si Coroana Preotilor, Coloana de Lumina, Simbolul Unimii.

Erau sapte entitati si sapte daruri si deasupra lor un con de lumina atingea in dezvelire harul revelandu-i doar o parte din stralucire.

Aici e Viul, prin Graal Cupa interioara Dospeste, Aici Suntem in Graire-Una/Sfanta MaRaMa e trinitatea care va uneste/Liniste sunteti si Taina/ Aprindeti candelele divinului feminin/Iubiti ceea ce v-au adus sfintii/Uniti.

Atat am auzit si apoi am vazut cum darurile incep sa se invarta usor, un vals ceresc …miscarea lor fiind o decodare, o desprindere de semnificatii, o licarire.

Priveam dansul si parca intreg corpul vajaia usor atins de un balsam, o plutire.

Apoi darurile s-au oprit au atins pe cruce, nordul, sudul, estul, vestul….si s-au oprit apoi in RaMaNia in tesatura conica care este insasi protectia ei aproape de varf in graire divina…

Sa fiti Dar si Impreuna-Una….si pe raze au dat mana cu cativa glasuitori si-au inceput sa curga spre zarile unde ei mergeau.

Ii vedeam ducandu-le si intorcandu-se tot pe raza adapandu-se de la ele si curgand in siragul nelimitarii. In lucrarea lor conul crestea se inalta atingand inauntru un numar din ce in ce mai mare de oameni dar si in afara rasfatand tarile, luminand zarile.

Din lucrare un unic glas mi-a atins toate petalele sufletului.

Va suntem alaturi. Imparatia este Aici. Apoi cavalerii au aparut undeva in spatele darurilor inmultind lucrarea in muzica sferelor.

Cand varful n-a mai pulsat, darurile au ramas sub forma de coronita deasupra tarii, atingand Omul cu multe intelesuri iar Cavalerii s-au asezat la baza conului largind lucrarea.

Unimea suntem Toti…am mai auzit si apoi dimensiunea s-a inchis si taramul alb-purpuriu a disparut.