Fiecare an isi are rodirea lui in panerul sufletului si fiecare clipa este o petala minunata care se aseaza aurit in buchetul miresei care esti. Nu fugiti de varsta voastra nu va insotiti cu frici, evitari, tipete.

Hora anilor este minunata aducandu-ne in Centru, Implinire ( activarea Plinului care Esti).

Suntem tentati sa ne uitam cu jind la anii tineretii insa cu adevarat in viu treziei fiecare an capata talcuire, bucurie, avant.

Incercati sa multumiti fiecarui an si fiecarei moment pastrand o vie recunostiinta pentru pasirea voastra.

In grai divin, cununa anilor este plina de stralucire aducand in Cupa Vietii, Intelepciune, Clar, Discernamant.

Fugind de riduri prin operatii estetice fugim de adancirile care ne-au fost date, cautand cu disperare remedii dedidate intineririi, negam in noi plinul cu care a venit fiecare an, triunghiul pe care l-a luminat o etapa, patrunderea in vers divin care ne-a fost data.

Intrand in vals cu sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil vom simti ca energizam toate varstele in functie de context, ca suntem micutii giganti in anumite momente, in altele batranii intelepti, in altele fiicele luminate de sens, in altele tatii rigurosi si pastrand aceasta bucurie a varstelor ceresti care coboara in noi, chipul nostru nuntit cu cerurile va fi un vers al unimii minunat de citit de catre toate familiile de lumina.

Incercati ca inainte de ziua voastra de nastere sa practicati o retragere de trei zile, rasfoind fiecare pas si multumind iar in bucuria sarbatorii mergeti exact la ora la care v-ati nascut si primiti o initiere, optimizare, acordaj boltind clipa urmand ca abia seara sa petreceti cu prietenii vostri.

Urmand Crucea( Unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele tau), noul an va fi plin de buchete talcuitoare, licori ceresti, graimi divine.