Cand eram mica si lasam scrierile sa vina peste mine ca o ploaie, doar intuiam talcul lor in zburdalnicia sufletului insa nu reuseam sa patrund in ele, sa le simt toate unduirile, sa ma unesc cu ele. Mai tarziu dupa multe trialoguri cu oameni frumosi, scoli de spiritualitate, cautari, am inceput sa insailez visele-far, revelatiile, deschiderile de sens, initierile, lucrarile de lumina desenand covoare frumoase cosmice pe care le asez atat pe FrecventaOm cat si in atelierele conective, cu bucurie ca rodesc in Acum pentru toti oamenii deschisi, pregatiti, traitori de Sens. Stiu ca aceste valsuri ceresti descriu Cunoasterea Nemijlocita, a mainii care alearga pe clape cosmice sa aduca cu bucurie, deschidere, drag, buchete de Rodiri.

Povesteam in alte articole despre lobul stang, lobul tatalui cel care se ocupa de analiza, sinteza, abstractizare lobul drept, al mamei, zona care se ocupa de intuitie, meditatie, deschidere, sens si al treilea lob, lobul divin cel care traduce in registrul nostru mesajele pe care Universul ni le trimite, unind partea lumeasca cu partea divina din noi. E lobul Unimii.

Aceasta trinitate radianta in cantecul ei ne da accesul la Cunoasterea Nemijlocita, viul dintru Adevar acolo unde totul capata Talc sub Bolta Regasirii.

Daca folositi prea mult lobul stang, nu veti putea accesa Cartile Unimii. Puteti sa verificati acest lucru folosind aparatul Vocatio, completand anumite chestionare, facand trialog.

Lobul stang separa in timp ce lobul drept si al treilea lob, unesc.

Pentru cei care tanjesc sa fie pe Cale, innaripati de Vocatie, bucurosi in Misiune, va astept daca simtiti sa va jucati cu aparatul vocatio sau sa completati testul triunghiului de pe www.job360.ro sau pur si simplu sa luam cu asalt Cerurile, InTreZarind( din centrul Trinitatii, zarind) insasi Drumul.

Multe scenarii au fost pregatite chiar de noi in viata dintre vieti, insa doar o varianta straluceste.

De multe ori in jocul lumesc, va atinge Noul Cer, bucuria de a fi, cartile scrise automat, poienile, trinitatile-locuri, povestile cu talc, atelierele, insasi deschiderea insa Vechiul Pamant, locuit de atasemente, dependente, slabiciuni sau poate doar de analize in exces, suspiciune, separare nu va lasa sa patrundeti la Centru si sa va bucurati de Cina in Taina Unimii.

Noi suntem o Cruce care in adevar uneste Noul Cer si Noul Pamant, desfacand in Miez, Arhivele Ceresti.

Cand lobul stang se infoaie crezand ca le stie pe toate, portile se inchid, si Glasul, insasi Glasul tace.

Asa apar cartile scrise de multi universitari, o maculatura minunata din care nimic nu cuvanta. Desert, Ego, Stingere.

In adevar, trinitatea care se afla inscrisa in centrul sufletului comunica cu creierul energetic adica cu cei trei lobi, deschizand impreuna Portile Intelegerii.

Asa au aparut diagnosticienii intuitivi, metaconsilierii, deschizatorii de porti, traducatorii lumilor subtile, canalele, traitorii de Sens, cuvantatorii in Unime.

Cunoasterea nemijlocita poate fi validata stiintific insa nu este necesar. Ea se deschide in Graalul interior, innaripand toate palierele vietii noastre si este cu adevarat, cea mai frumoasa carte scrisa impreuna de noi Toti.

Aceasta deschidere, patrundere, asezare care vine pe calea intuitiei, revelatiei, visului, scrierii conective, initierilor, valsului cosmic, meditatiei, bucuriei ne aduce insasi Aripile pierdute candva in demonstratii, analize sau poate doar suspiciuni.

Intr-un alt articol de pe frecventaom v-am povestit despre Templul Unimii, frumos dezvelit prin multe vise, un templu a carui temelie era formata din valorile mosilor si stramosilor nostri, din adancirea lor, peretii erau Cartea Unimii iar acoperisul era insasi Cerul in dezvelire.

In centrul templului era o masa rotunda, pe ea Graalul imbratisat de Coroana Preotilor si Cununa Preoteselor iar deasupra in ochiul cosmic se aflau Doua Aripi de Lumina, insasi Cunoasterea dezvelita celor frumosi, curajosi, avantati.

Sigur ca va este mult mai usor sa mergeti pe cai batatorite, sa imbratisati o religie, o traditie, o cale cunoscuta insa dupa ce ati facut si aceste lucruri, ramaneti deschisi, vii pentru a patrunde in Cerurile interioare si a primi si alte unitati de cunoastere.

Ca si voi m-am adapostit in multe scoli initiatice, am stat in umbra multor copaci frumosi iar apoi deodata am lasat Drumul doar Drumul sa cuvante.,…

Si el a nascut frecventaom si multe rodiri, uniind ceea ce se stie de marile Departari unde doar Unimea cuvanta.