De cele mai multe ori credem ca un Cv impresionant ne va deschide portile, ne va aseza pe Cale, ne va aduce discipoli sau oameni conectati la darurile noastre, la radianta, la unicitate. Cunoasterea nu inseamna putere, puterea nu se transforma cand vrem noi in daruri. Putem sa avem drept divin la cunoastere si sa nu primim putere pentru ca am fost abuzatori in alte vieti sau sa accesam cunoasterea si puterea dar sa nu primim Darurile.

Atunci cand simtiti ca intr-un astfel de triunghi dupa multe cursuri nimic nu rodeste, incercati sa vedeti ce parti din atitudinea voastra va blocheaza Drumul.

De obicei oamenii se impietresc, devin orgoliosi, reci, cred ca au accesat prin cinci cursuri, Biblioteca Divina, ca stiu tot. Uneori facem confuzie intre informatii si cunoasterea revelata, dezvelita. Pe toate tarabele gasiti informatii iar cursurile sunt pretutindeni insa fara o atitudine Graal in care sa topiti multe virtuti nu veti accesa acea cunoastere care sa va unicizeze, care sa va dea radianta, acea poveste pe care sa o impartasiti cu ceilalti.

Si da pot fi aresturi de cunoastere sau de putere sau de daruri care nu va deschid poarta chiar daca va straduiti sa tot achizionati si gradul x sau cursul z sau initierea w. In orice scoala de spiritualitate dupa un anumit timp de coacere, veti primi prin somn, vis, initieri, meditatii, contemplatii, indrumari nemijlocite legate de drumul vostru si darul special pe care il aveti. Daca acest lucru nu apare inseamna ca nu sunteti in scoala potrivita.

Cand lumina christica …..creste si sunteti la cursul potrivit veti simti puterea Caii in voi, caii Gratiei, Bucuria revelatiei, Frumusetea Darurilor.

Daca va intunecati dupa fiecare felie de cunoastere comparandu-va cu ceilalti, judecandu-i pe ceilalti, cantarind realizarile unor oameni, pastrand aceasi atitudine veche( de calau sau victima sau judecator) desi aveti cunoastere noua, nu veti accesa puterea noua si nici darurile noi.

Pe langa noi …in orice initiere sau dezvelire apar sfere frumoase radiante pe care nu le putem pastra sau inmulti decat printr-o atitudine-cupa in care am asezat multe virtuti pregatind Calea.

Ingerii sunt sfere de lumina. Ei nu vin pe langa noi daca suntem falsi, victime, meschini, ipocriti, mincinosi. Mirosul acesta neplacut ii indeparteaza.

Daca v-ati propus sa radiati intr-un astfel de triunghi, incepeti prin a va face iertarile fata de cunoastere, putere, daruri astfel: Doamne iarta-ma si dezleaga-ma de toate greselile si pacatele pe care le am fata de cunoastere, putere, daruri din toate ipostazele, din toate vietile, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Observati-va apoi atitudinea. Gradinariti o atitudine luminoasa, smerita, frumoasa. Pasiti in urmatorul Triunghi: Observator-Gradinar-Daruitor. Nu va opriti din a impartasi cunoasterea care v-a fost dezvaluita in timpul noptii sau prin intuitie, revelatie, fuziuni cu sferele ceresti, calatorii spirituale. Daruind ……in gentuta proprie veti descoperi multe daruri.

Coborand cunoasterea in experienta, spiritualizand materia asa apar unitatile de putere divina dar si darurile ceresti. Cunoasterea mare nu trebuie tinuta in raft ci dezvelita pentru rodirea noastra in Impreuna-Una.

Daca ati descoperit in voi aresturi de putere( faceti atacuri de panica cand vreti sa iesiti din casa desi aveti 3 facultati) sau nici un centru holist nu va primeste( desi Cv-ul este dodolot) urmati acest protocol celest:

  1. Faceti-va iertarile fata de cunoastere-putere-daruri
  2. Activati triunghiul observator-gradinar-daruitor
  3. Postiti lunea, miercurea si vinerea
  4. Invatati sa dati slava/ sa multumiti pentru toate lucrurile din viata voastra asa cum vin
  5. Topiti in atitudinea-Cupa, virtuti( iubire-armonie-pace, caldura-intelepciune-smerenie, blandete-frumusete-bucurie)
  6. Impletiti-va cu natura prin drumetii, calatorii, lucrari de lumina
  7. Meditati, contemplati, va rugati

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice