Sursa oricarei boli este necunoasterea de Sine. De aici ne vin frici, nelinisti, razvratiri, suparari. A te cunoaste pe tine nu inseamana doar a explora personalitatea prin teste psi si terapii ci presupune mai mult decat atat: sa te scufunzi in Dumnezeu, sa lasi graiul unimic sa cuvante prin Tine. Sa te dai la o parte cu toate dorintele, proiectiiile, asteptarile, sa devii Graal, Cupa a Unimii in care Divinul Treimic, Constiinta Christica sa coboare. De cele mai multe ori confundam cunoasterea de Sine cu cele cateva zeci sau sute de trasaturi pe care le enumara un profil psihologic. Insa el nu te conduce in teritoriul temelor de viata care iti construiesc Inteligenta Spirituala. Un astfel de profil iti amageste mintea cu aspecte ce tin de personalitatea ta( de coaja) de cele mai multe ori ducandu-te catre o stima de sine inalta si stabila. Sunt minunat! Nu mai e nimic de imbunatatit!!! 

Omul prin constiinta sa se situeaza intre triunghiul cu varful in jos( personalitate, treimea inferioara formate din minte, inima, corp) si triunghiul cu varful in sus( individualitate, treimea superioara formata din corpul cauzal, budhic, atmic). Pentru a te cunoaste, e important sa limpezesti triunghiul cu varful in jos cu spovedanie, trialog, contemplatie, introspectie si apoi prin rugaciune, meditatie, contopire sa urci in triunghiul cu varful in sus, cunoscandu-te pe Tine prin Dumnezeu. 

Fiecare fuziune pe care o faci in aceasta Treime, cu sfera iubirii sau sfera bucuriei sau sfera intelepciunii activeaza Izvorul Bucuriei de Viata( de Viata intru Hristos), tasnire care iti aduce Sens, Calauzire, Forta. In adevar, totul e Maret, Frumos, Nelimitat. 

Incercati sa accesati spirala intrebarilor seara de seara: Este divin ceea ce ii cer copilului meu? Cum arata iubirea jertfelnica pentru sotul meu? Ce pot darui Universului? Cum ma pot imbunatati pe fiecare raza a vietii? Ce triunghi de virtuti ma cheama? 

Fieacrea intrebare contine in ea insasi aurul celest pe care il puteti aduce in viata voastra. A te cunoaste pe tine contine toate triadele sacre despre care am vorbit pana acum prin sutele de articole: acceptare-iubire-discernamant, clar-detasare-blandete, frumusete-avant-unime, fuziune cu Totul-bucurie-intelepciune, nonjudecata-bucurie-predare etc. 

Fara aceasta cunoastere de viata divina, ingerii bucuriei si ingerii adevarului se indeparteaza de noi in locul lor ramanand, aparentele, coaja, asteptarile, dorintele. 

De multe ori cunoasterea de Sine presupune iubire jertfelnica adica acea iubire de Tot prin care tu saluti, onorezi, imbratisezi Totul fara judecata, suparare, razvratire. Cu TIne-Una!!! O contopire totala prin care orice experienta capata Talc!!!

Cum ar fi ca dupa orice provocare am sta in noi si am contempla?!!! Simplu fara razvratire sau plangeri!!!! Aceasta este cunoasterea de Sine….sa fuzionam cu Dumnezeu in orice dat, intelegand Voia Lui in Tot si Toate!!!!

Si da asa se inmultesc ingerii bucuriei si Adevarul ne primeste, imbracand chipul nostru cu Frumusetea Christica!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice