Trecerile de la un cerc de intelegere la altul presupun multe bai de Sens adica initieri, ateliere, pelerinaje initiatice, provocari transformate in unitati de Sens si multa intelepciune.

Ceea ce observ ca se intampla dupa ce adunati unitati de cunoastere este ca va cresc pretentiile, asteptarile si incepeti sa va rastigniti partenerii, prietenii, managerii pe care ii considerati deodata ca fiind ignoranti, neinteresanti, mult sub voi.

In acest punct nu ati facut trecerea ci doar v-ati iluzionat ca ati facut-o. V-a crescut orgoliul si atat. Faptul ca alegeti sa divortati pentru ca X nu citeste aceleasi carti sau la job managerul nu s-a trezit sau prietenii nu va urmaresc pledoaria nu este pentru ca voi ati devenit deodata invatati si ceilalti nu va pot urma ci pentru ca v-ati stalagmizat pentru un timp intr-o parere indulcita despre voi si nu va puteti vedea decat asteptarile.

Cand in adevar stralucesti nu ai nevoie de public, aplauze, feedback, ceilalti sa fie ca voi.

Decantati ceea ce primiti fara a-i judeca pe ceilalti dupa noile voastre cunostinte, repere, deschideri de Sens.

Atunci cand criticati florile recunoasterii de Sine se inchid. In concluzie …cine e Invatatul?

Intalnesc de multe ori sotii care cumpara spiritualitatea de oriunde fara discernamant pentru parada si care isi ucid sotul in etichete negative facand casting cu ultimele cunostiinte luate de un curs de 2000 de eur si soti mai inteleptiti decat ele care emit doar blandete, drag, generozitate si care rezista la nesfarsit acestor atacuri sau parasesc scena dupa multe eforturi, stradanii, incercari de restabilire a echilibrului ….bombardamentul fiind realmente ingrozitor. Unde e intelepciunea? In nici un caz in sacul cu diplome si cursuri scumpe.

Si daca lucrurile s-au asezat in voi si chiar simtiti ca v-ati incheiat misiunea cu X ce va opreste sa multumiti colegului de banca, managerului, prietenului  cu bucurie, blandete, drag si sa pasiti intr-o alta banca energetica onorand o noua misiune?!