Temele noastre de viata setate prin contractul de suflet au niste praguri inaintea lor activandu-se probele destinului. In fiecare test, fortele treimice ne sunt alaturi chiar daca noi nu le vedem. Insa ele nu actioneaza din oficiu ci este important sa le cerem ajutorul. Trecerea de la o etapa la alta in cuplu se face prin probele destinului in spatele carora se afla intotdeauna, triunghiurile de virtuti. Nu uitati ca pentru fiecare tema aveti un ragaz de timp la fel si pentru fiecare greseala. Fiti harnicuti in temele voastre iar daca ati gresit corectati rapid pentru a transforma experientele de viata in aur spiritual.

Daca va intalniti cu indragosteala, maritata fiind, gandul vostru fiind catre altcineva nu catre sot intrebati-va ce parte din voi nu vrea sa acceseze si alte anotimpuri in cuplul vostru? Sau la ce ati putea renunta ca sa innoiti cuplul? Cum puteti imbratisa si vara si toamna si iarna?

Nu cautati primavara cu orice pret adica indragosteala si in afara cuplului pentru ca roata anotimpurilor este plina de daruri si in fiecare anotimp, vara aducand multa coacere, toamna multa rodire iar iarna, inteleptire. Daca nu traim toate anotimpurile cuplului nu-l spiritualizam. Refuzand anotimpurile ploioase sau friguroase, refuzam invatarea divina, cresterea, intoarcerea Acasa, Unimea.

Si daca v-ati intalnit cu aceasta proba a destinului, indragosteala, limpeziti in voi cu sinceritate povestea pe care o traiti. Ce parte din voi e indragostita? Poate fi iubire ceea ce traiti in triunghiul sacru? Ce va spune sufletul? Cum va simtiti cand va priviti sotul? Ce consecinte pot aparea? Constientizam ca participam la lanturile de amantlacuri, la creearea de bucle emotionale si spirale descendente?Cum ii inspiram pe copiii nostru care ne simt foarte bine corpul emotional?Ce ne spune familia divina in aceasta situatie? Ce ar face Maica sau Maria Magdalena in locul nostru? Ce lasam umanitatii prin fapta noastra? Cum participam la opera de christicizare? In procesul de indumnezeire ne ajuta aceasta indragosteala?

Aflati de unde vine dependenta de primavara in cuplul vostru si apoi limpeziti si cu partenerul. Aduceti elemente noi in gradina cuplului, bucurandu-va de fiecare noua preocupare, pasiune, bucurie.

Nu puteti accesa o noua etapa in cuplul vostru pana cand nu limpeziti in voi si apoi si cu partenerul, ceea ce traiti. Fatarnicia, ipocrizia, minciuna, falsitatea pot creste un balaur dragalas intre voi care creeaza inghet, frustrare, impietrire, nerabdare, neincredere, suparare nu IUBIRE.

Puntile se refac in cuplu cand va iertati, va imbratisati, va iubiti chiar si cu false primaveri in pomul interior. Sinceritatea recreeaza povestea, o rescrie, inteleptind drumul.

Si constiinta, degetul divin nu mai tipa.

Eliberati triunghiul vostru, el-ea-sfanta trinitate de poveri gandite sau traite vorbind cu un duhovnic, un metaconsilier dar si cu partenererul vostru. Treceti proba destinului chemand fortele treimice pe care le-ati primit la nastere dar si prin taina casatoriei. Nu va grabiti spre divort, separare, fuga.

Roata anotimpurilor in cuplu este plina de frumusete, ambrozie, vigoare fiecare anotimp fiind burdusit cu daruri. Mergand dintr-o primavara intr-o alta primavara, din barbat in barbat nu veti scapa de intrebari, teme, dureri, praguri ale destinului, teste. Primavara e jucausa, florala, plina de emotie insa fructele sunt dulci, gustoase, minunate vara, toamna si chiar iarna( cand le tinem in camara sufletului, bucurandu-ne de fiecare imbucatura, savuradu-le).

De la o etapa la alta cuplul trece astfel: limpezind, invatand, inteleptind. Si da nu uitati imbratisarea plina de iubire, recunostiinta, iertare.