Cand apar probele destinului pe marginea unei teme de viata, nu va identificati cu norul emotional sau cu scenarita mentala. Cresteti lumina interioara vorbind cu Cerurile. Ce este lumina? Energie, putere interioara, revarsare de Sens care vine de la Dumnezeu si sustine totul in jurul nostru. Este chipul Sfintei Treimi coborat in noi, radianta unica, forta prin care stralucim in Tot si Toate. Ea ii ajuta pe oameni sa inteleaga marile adevaruri. O manifestare a luminii christice este Constiinta sau Degetul Divin care ne ajuta sa discernem intre o alegere inaltatoare si una pitica. Lumina interioara se cultiva prin ganduri pure, fapte pline de iubire, sentimente frumoase. Ea este emanatia Triunghiului divin, chipul Sfintei Treimi trezit in noi. Lumina christica tasneste prin centrii sustinand fiecare raza a vietii. Cand ea e mica trecerea prin provocari se face cu multa durere cand este mare, intelegerea triunica ne ghideaza spre a afla cauza bolii si a o vindeca, scotand la suprafata si darul acelei experiente. 

Repetati o rugaciune de 3, 9, 21, 40 de ori, meditati sau contemplati. Activati triunghiul christic pana cand va linistiti. Aceasta este casa pe stanca( cea pe care nu o mananca moliile). Pe scurt legati-va de Ceruri. Cand lumina creste voi sunteti stapanii situatiei cand lumina interioara scade pentru ca intrati in judecata-repros-suparare sau deveniti orgoliosi, va impietriti, sunteti dispretuitori sau imbracati triunghiul neincrederii-neiertarii-neiubirii conflictul se mareste ducand la separare sau deznadejde sau chiar la decizii sfasietoare.

Priviti cu  detasare, iubire, detasare si compasiune norii emotionalae care se activeaza pe cerul interior. Activand razele soarelui christic….. ei se vor indeparta, identificandu-ne cu emotiile, buclele existentiale vor creste.  Exista un ragaz de timp in care prin constientizare, acceptare, integrare……putem sa stapanim acesti nori, nu sa ne stapaneasca ei. 

In probele destinului fortele trinitare sporesc pe langa noi in asa fel incat doar daca spunand cu dragoste…..Sfinti ai mei ajutati-ma sau Maestrii inaltati fiti alaturi de mine sau Triunghiuri divine sustineti-ma  sau Treime in Unime te chem…. veti primi o limpezime, un clar, o asezare. Nu rezolvam nimic daca ne certam o luna intreaga pe marginea unei teme aruncand in foc noi argumente. Intrand pe spirala descendenta a conflictului noi triunghiuri limitative se activeaza( suparare-neacceptare-manie, neiubire-neiertare-neacceptare, judecata-separare-refuz) si ele ne duc la alunecare si apoi la cadere. Avem un ragaz de timp in care putem vedea aurul celest al unui conflict daca insa acest timp divin a trecut apar semnalele de alarma, somatizarile, bolile.

Nu va costa nimic in conflict sa va opriti si sa va rugati pana cand pacea-iubirea-bucuria va cobora in suflet. Daca linistea s-a strecurat ca o raza subtire insa norul e inca puternic si revine postiti o zi sau mai multe pana cand soare christic se activeaza in voi. Cu o zi de post stapaniti sarpele, cu 3 zile de post, scorpia si cu 7 zile de post, balaurul. 

Nu luati decizii bazate pe frica-egoism-eu am dreptate sau pe razbunare-dispret-orgoliu sau pe neliniste-anxietate-neacceptare. Mariti lumina interioara si abia cand bucuria, pacea, caldura s-au intors si fiecare simte ce a avut de invatat din acea dezintegrare, luati anumite decizii.

Chiar daca sunteti convinsi ca el, sotul este sfera-om cu care vreti sa faceti valsul pana la capat, provocarile vor fi pana la adanci batraneti ele stimuland trecerea de la o etapa la alta si de la un anotimp la altul in procesul de inteleptire. Aceste incercari sunt de fapt probe ale destinului creeate de Intelepti sau Domnii Destinelor pentru a creste, a ne activa toate potentialitatile, a straluci pe o raza a vietii sau mai multe. Exact acolo unde nu ne-am rotunjit apar conflicte/provocari/ experiente ce ne dezvaluie daruri nestiute ce activeaza Intregimea care Suntem si Valsul Sferelor in Cuplu.

Conflictele in Sine sunt teste ale destinului venite in chipul acesta pentru a face schimbari interioare de paradigma, valori, credinte, obiective. 

Cand ele se activeaza intre 2 oameni sau 3 sau 7 fiecare participant cu rezidurile lui interioare l-a atras si fiecare desigur are ceva de invatat pentru a face Trecerea.

Nu fugiti cu decizii pitice din conflict ( gen: iti las verigheta si plec sau ma sinucid) nici nu va impietriti considerandu-va Domnul Nedreptatit ci ridicati lumina interioara cu meditatie-contemplatie-rugaciune sau cu post-spovedanie-impartasanie sau cu intrebari-introspectie-plimbari in natura sau cu plutiri in samadhi-luviom-trialog sau cu post-reiki-recunostiinta. Accesand triunghiul vostru de lumina in care credeti si in care simtiti Centrul, clarul se va intoarce la fel pacea, caldura, bunatatea. Nu treceti mai departe fara sa inteleptiti demersul, fara sa fiti atenti la invataturile nerostite ale furtunii. Cautati sa descoperiti triunghiul de virtuti care sta in spatele uraganului, da-ti-i grai prin gand emotie, fapta.

Reaminti-va predarea. Nu voia mea sa se faca Doamne ci doar Voia Ta. Iti dau tie, relatia mea cu X sau Doamne graieste pentru mine in sufletul lui Y, Roaga-l sa ma ierte, eu il iert si imi doresc cu toata iubirea mea ca armonia, blandetea si intelepciunea sa ne fie indrumatori/ calauze sau Doamne aseaza-le in viata mea cum crezi tu ca e spre binele cel ma inalt al tuturor!!!! sau Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele Tau.

Pentru activarea Soarelui Christic repetati de 3, 5, 7, 21 sau 40 de ori urmatoarea raurire divina: Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la Triunghiul Celest vin cu Toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine.

Daca va simtiti foarte atacati in cuplul vostru sau in relatia cu managerul si dupa duel sunteti obosit sau va doare capul incercati pe langa Tatal Nostru sa activati si urmatoarele formule de protectie: Sfanta Treime protectie sa-mi Fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa Fie, Drag si Bucurie sau De jur Imprejur, Dumnezeu a inchis, Nimic nu intra, Nimic nu iese, Nimeni nu ataca, Nimeni nu agreseaza, Nimeni si nimic nu ma controleaza, Divinul Trinitar ma protejeaza sau De jur Imprejur Dumnezeu a pus Iubire, Bucurie, Intelepciune, Unime/ In Centru, Crucea de Lumina/ Deasupra Coroana luminii Divine/ Sunt Fiu de Dumnezeu, primit, iubit, imbratisat/ Sunt Lumina si Protejat.

Sursa atacului e in noi de aceea va invit nu doar sa va protejati ci si sa va intrebati…. Ce parti din mine au atras aceasta lovitura, acest conflict, acest atac?