E foarte frumos ca oamenii cauta, se inspira, pun intrebari, iau initieri insa e si mai frumos cand integrezi marile adevaruri, topind virtutile intr-o atitudine christica, o coloana ceresca ce sustine caracterul divin, tulpina pomului cosmic. Si nu e usor si nici nu am fost invatati sa ne contemplam gandurile, gesturile si faptele, imbunatatindu-le Chipul.

Si totusi aici este Templul Graalului. De la chakra 4 la chakra a 8 a chiar si mai sus pregatim Cupa pentru a primi adevarurile, cunoasterea divina, sferele virtuti pentru ca apoi sa le aducem in Acum coborand de la chakra 3 la radacina….. unindu-le cu Pamantul. Asa saluta Cerul …..Pamantul….prin Noi, sarutand apoi picioarele Gaiei.

Nu va imbibati cu multe stiute, carti, initieri fara acel ragaz minunat de cernere, dospire, activare a voastra intr-un triunghi de virtuti. Si dati-va voie sa va observati…….cand pasiti in padure, cand mancati, cand vorbiti cu celalalt. Ce subpersonalitate a luat microfonul? Cine conduce discutia? Sunt un Graal, un receptacul divin sau o Fifi cotcadacioasa, o Printesa nemultumita un Vataf al curtii controlor, domintor, uracios? !

De cele mai multe ori ratam primirea de adevaruri pentru ca nu stim sa impletim posturile cu tacerea sau plimbarile cu tacerea sau trialogurile cu tacerea. Si asa …..esentele nu coboara…..raman in copacul interior….omul vechi fiind de la chakra 1 la 3 iar de la patru in sus ….chip nou si chip vechi salutand Cerul si pamantul.

Ce parti din noi nu vor sa paraseasca scena?

Ce nu vreau sa aud?

La ce obiceiuri de gandire si actiune nu vreau sa renunt?

Ce zumzaie in mine?

E important sa pregatiti ograda, sa eliberati buruienile pentru ca ambrozia divina sa umple cupa….si acest nectar sa atinga fiecare pas.

Uneori ascultand Oamenii…ma uit in corpul lor umbra si vad un lup sau un cactus sau o pantera sau un leu. Chipurile noastre nelucrate capata forme neprietenoase, reci, urate. Si astfel ….pe necuratare….graimea divina se opreste.

Sunt liniste, iubire, blandete

Sunt Tot ceea ce Sunt,

Eu Sunt,

Noi suntem,

Impreuna-Una.

Pasiti in lumea invocatiilor, a triunghiurilor care graiesc, a invocatiilor. Lasati aceste mantii sa va patrunda.

Ce aur ceresc vi se dezvaluie? Ce bijuterii lumesti simtiti sa modelati?

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina