Cei mai multi oameni considera ca spiritualitatea inseamna sa mergi la biserica duminica, sa te spovedesti, sa te impartasesti, sa mai vizitezi din cand in cand o manastire si seara sa spui o rugaciune. Si cand ajung acasa si trebuie sa spele vasele, ea cotcodaceste ca mama ei, el se imbufneaza si se uita la televizor ca tatal. Spirit exista peste tot nu doar in biserica iar a spiritualiza materia inseamna a uni Cerul cu Pamantul prin tot ceea ce faci. Sufletul nostru este ca o parghie intre spirit si materie si tot ceea ce facem cu daruire, cu bucurie, cu iubire…. spiritualizeaza materia, o indumnezeieste, aduce raiul pe pamant.

Spiritul nostru, tatal cosmic cel care ne-a dat anumite teme de viata, prin contractele spirituale scrise de Sus, ne invita zi de zi sa asezam in tot ceea ce facem, sentimentele inaltatoare ale mamei, Sufletul.

Cei mai multi oameni traiesc rupt, in biserica sunt in Ceruri si cand ajung acasa, toate subpersonalitatile isi fac de cap: Fifi Nemultumita, D-nul Rautacios, D-na judecatoare, Fifi laudarosul, D-nul Furios etc

A spiritualiza materia inseamna a aduce/ a da glas partii inalte din tine, omului frumos cu toate calitatile lui, a invita partea luminoasa din tine sa modeleze contextul: sa-ti ajuti sotia sa spele vasele chiar daca nu-ti place, sa aspiri prin casa cu bucurie chiar daca nu e cel mai de dorit lucru pentru tine, sa strangi masa dupa ce ai mancat chiar daca tatal tau nu a facut-o niciodata, sa te gandesti cum ii poti fi de ajutor bunicii care nu mai urca scarile de la bloc si sa tesi fapte in jurul acestui aspect, sa aprinzi lumina interioara cand mergi la petreceri si ceilalti se intuneca barfand, sa pui o binecuvantare intr-o intersectie in care sunt multe accidente, sa te rogi cand speli wc-ul chiar daca urasti acel lucru, sa-ti iubesti vrajmasii, sa te intrebi constant cum poti indumnezei clipa….E simplu sa traiesti momentul cu cele trei subpersonalitati Fifi Brafitoarea, Fifi Nemultumita, Fifi care le Stie pe toate. Insa cum poti ridica acea clipa la ceruri? Ce ar face Inteleptul din tine? Dar maestrul din tine? Dar omul frumos din tine?

Seara cand va faceti mica introspectie legata de ziua care tocmai a trecut intrebati-va: Mi-am facut misiunea? Am unit Cerul cu Pamantul? Mi-am onorat temele zilei? Am spiritualizat materia? Am plantat Cerul pe Pamant? Cum mi-am indumnezeit serviciul? Ce sentimente am asezat in ceea ce am facut?!!!

Scopul nostru aici este sa ne intregim, sa ne dezvelim talantii, sa ii inmultim, sa ne intoarcem Acasa cu chip divin. Altfel spus sa ne iluminam, mantuim, indumnezeim. Ca sa ne fie mai usor……primul varf de munte este acesta: sa devenim oameni cu O mare.

Conectati-va la prezent privindu-l cu ochi divini. Ce ar face preotul, sfantul, maestrul din voi? Doamne care este voia ta? Veti observa ca o instanta superioara, nu firea nu dna Controlor va fi la pupa vasului, dezvelind prin mainile voastre sau prin vorba ceva ce poate n-ati mai facut si nici n-ati mai grait pana atunci.

In interiorul nostru sunt multi actori sau multe instante, o putem aduce pe cea mai inalta pe scena lui Acum?

Primeniti-va sufletul cu ganduri curate, carti de lumina, rugaciuni, invocatii, fapte inspirate. Observati-va atunci cand intrati pe scena unei zile. Ce subpersonalitati vor sa se manifeste? Ce emotii disonante va acapareaza? care este darul lor? Mai vreti sa le dati mocrofonul? Va mai ajuta dansul cu ele? Ce ati face diferit in Acum ca sa onorati acea zi si oamenii intalniti? Care este impactul faptelor voastre? Dar al emotiilor plantate in viata de cuplu?

Actionand sub norul furiei sau sub norul neiubirii ceea ce plantam azi vom culege maine…adica furie prin copiii sau neiubire. Punand bucurie, caldura, prezenta, acest triunghi de lumina ne va raspunde.

Cu cat suntem mai conectati la Ceruri fara a neglija Pamantul cu atat vom simti ca prin noi, teserea cu lumina capata grai. Si aceste fire cosmice pot revela …..rolul de traducator celest al lumilor subtile sau darul de iubi neconditionat sau darul de a picta suflete. Doar pe verticala vetii fara a ne lasa atinsi de compromis, omul isi poate trai plinatatea….. cu roade interioare si exterioare.

Dimineata imbracati-va cu un triunghi de lumina: Activez Iubirea, Armonia, Pacea sau Sunt Iubire, Armonie, Pace, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt. Spuneti de 3 sau 9 ori. Repetati la pranz si seara aceasta intalnire fuzionala cu Triunghiul. Cum se tes faptele cu ajutorul lui? Ce se dezvaluie in centrul triunghiului?