Triunghiul ecranelor( laptop-tv-mobil) ne indeparteaza destul de mult de miezul/ esenta noastra scazand inteligenta emotionala si spirituala atunci cand dependenta ne acapareaza oprind valsul cu Centrul nostru.

Incercati ca dupa 8 ore de stat la serviciu si probabil in fata unui calculator sa va plimbati in parc, sa meditati acasa sau alaturi de copiii vostri, sa accesati spirala intrebarilor, cea a temelor si a darurilor( despre care am scris deja pe www.frecventaom.ro.) sa impartasiti din bucuriile zilei cu oameni frumosi, sa scrieti, sa pictati, sa crosetati pasiuni frumoase in cuplul, familia voastra. Ridicarea valurilor este un proces viu, continuu care se face in conul prezentei alaturi de fortele treimice primite de voi prin taina botezului, cand v-ati casatorit sau prin fiecare initiere de lumina precum si in urma evaluarilor ceresti care se fac la fiecare trei nopti si care ne aduc in structuri multa talcuire, coronite cu intelegeri si multa dezvelire.

In sine triunghiul cu varful in jos prin intermediul ecranelor ne pune valuri daca ne risipim, cautam pe net de dragul de a bifa o informatie sau alergam doar sa ne impopotanam cu anumite initieri reiki.

Pentru a accesa cunoasterea divina, curatenia interioara-smerenia-bucuria sunt esentiale dar si orice alt triunghi de virtuti. Triunghiul cu varful in sus poate fi pasaportul care va sustine sa intrati in lumile subtile, el dezvelindu-va in primul rand chipul vostru trinitar, viul christic.

Ridicarea valurilor se face treptat depinzand de viteza voastra de indumnezeire, de varsta astrala, de activarea Graalului interior, de misiunea pe care o aveti.

Orice revarsare de Sens, bucurie intregitoare, terapie care va innaripeaza contribuie la dezvelirea voastra, proces care s-a accelerat pe Geea dupa 2000 si care presupune in acest moment foarte multe treceri.

Incercati sa va faceti un jurnal spiritual in care sa asezati nucleele de lumina care vi s-au revelat printr-o regresie, initiere, calatorie cu talc.

Intrand in trialog ( voi-un prieten-divinul trinitar) dezvelirea continua conducandu-va catre miezul vostru de unde soarele christic poate straluci.

Fara dezvelire, intregirea si apoi valsul sferelor nu se poate face. Pasiti cu iubire-bucurie-intelepciune lasand triunghiul sa ridice valurile. Ce se aseaza in centru?