Incep intotdeauna( In-Tot-Cu-Dumnezeu-Una) dimineata spaland in Triunghiul iertarii, lucrurile pe care le-am facut altadata si care poate in Cupa Zilei vor tipa mai mult decat Darurile (daca continui sa le neg, sa le evit, sa nu le vad). Le limpezesc in mine, iertand si imbratisand talcul lor apoi cer Indrumare pentru lucrarile zilei.

Inainte de a pasi in orice lucrare, Triunghiul zilei mi se reveleaza sprinten, cald si drag, o tripla calauzire venita de Tata, Mama, Fiu, Fiica, boltind clipa, dezlegand misterul.

Incerc sa nu ma grabesc in deciziiile pe care le iau consiliindu-ma cu el in taina sufletului, pe marginea oricarui aspect de viata.

Si cand nu primesc raspunsul, chem toate Triunghiurile Divine la care am fost conectata acum si altadata, ma asez in Centrul lor, creeand o hora si fara sa grabesc limpezirea, le las in aerul auriu, sa ma inspire la momentul potrivit.

Uneori activez Graalul la mijloc pentru ca in cupa lui Maestrii Luminatori sa-si lase versul. Alteori invit  la mijloc Sfera Initiala si urmaresc pe ecrane holografice, Raspunsul.

Cateodata Obeliscul alb se deschide la Centru aducand pe raza lui, Raspunsul.

Nu fortez coborarea mesajului in mediul real, ci doar creeaz o lucrare de lumina in bratele careia voi primi la momentul potrivit, Imaginea, Cuvantul, Talcul calauzitor.

Cand lucrarile zilei s-au incheiat pe buza apusului si salba de intelesuri s-a asezat in suflet multumesc Triunghiului insotitor si tuturor Triunghiurilor care au tesut cu mine alaturi, covorul Zilei.

Intotdeauna in viul despletit al Recunostiintei, culeg in noi triunghiuri dezvelite, aur de viata ….. frumos si limpede pe care il folosesc in alte lucrari dezvelite in Zori.