Pentru orice tema integrata primim unitati de iubire, bucurie, discernamant, caldura, intelepciune sau daruri specifice ca metasimtirea sau clarcognitia sau se activeaza ceva ce este unic, o cununa divina sau un atelier conectiv sau o initiere care trece prin noi si ne ramane alaturi atata timp cat ne pastram curatenia interioara, smerenia, recunostiinta.
Darul este o geometrie radioasa, armonioasa, frumoasa ce ne sustine in procesul de crestere.
Atunci cand nu va cunoasteti darurile dar va rugati, meditati, contemplati puteti sa intrebati forta treimica de pe langa voi Care este darul vostru unic? Nu va suparati daca raspunsul nu vine repede. Asezati in atitudinea fata de viata cat mai multe triunghiuri de virtuti si veti simti…..din aproape in aproape cum tasneste ….din centru, din miez…acel dar sau acele intelegeri care va sustin in urmatorul anotimp sau poate toata viata.
Darul este format din triade de entitati luminice care descriu un alai ce va insoteste.
El uneste Cerul si Pamantul de aceea e important sa continuati lucrarile ceresti si dupa ce l-ati primit pentru a inmulti darul si Sus si Jos.
Pentru a da grai darurilor noastre si ale orasului, tarii…..vizualizati sa spunem Ramania ca o fiica minunata si asezati-i de jur imprejur darurile Maicii dar si alte daruri pe care le aveti din initierea lui Melchisedec sau de la Green Tara sau din calatoriile voastre interioare, ateliere conective, revelatii.
Ex: Puneti de jur imprejurul ei Braul Maicii, in brate Crinii de Lumina, deasupra pe par Cununa divinului feminin si imbracati-o in Coloana Luminii Christice.
Lucrand asa seara de seara veti simti cum vor aparea mari dezveliri legate de tara, daruri din ce in ce mai multe pentru oras si Ramania, daruri pentru voi care va sustin pe Cale.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie