In geometriile sufletului asez foarte multe intrebari, teme, cautari astfel ca oriunde as fi fi fizic, raspunsurile se coc ajungand articole sau carti sau simple povesti la momentul potrivit.

Agatasem in cuiul divin urmatoarea intrebare: Cum sa vorbeasca mai simplu unui om, un triunghi limitativ?

Si raspunsul a sosit dupa ce am vizitat primele trei temple hinduse si am inteles in Centrul meu, care era Rostul lor pe Spirala mea Evolutiva.

Daca v-ati propus sa luminati anumite parti din Templul care sunteti nimic mai simplu: cautati trei cuvinte care sustin dilema, problema, situatia in care va zbateti si apoi rugati Crucea de Lumina, Mingea lui Melchisedec, Braul Maicii Domnului, Sfera initiala, Sf Graal sa va ajute sa primiti in centrul triunghiului care va descrie provocarea, Rostul ei.

Nu fortati cautarea atasandu-va de rezultat sau tragand de barbuta Universul, lasati lucrurile sa curga chiar daca faceti trialoguri cu mai multi Traitori de Sens.

In iarna asezarii zapezii intelepciunii cu focul cunoasterii alaturi, inteligenta divina va va lumina clipa cu cel mai potrivit raspuns.

Astfel triunghiul-muscator devine un vehicul cu aripi pentru viata dvs facand farul interior sa lumineze orice incercare si sa o transforme in unitati de sens, intelepciune si rabdare…