Prin distractie suntem distrasi de la cel mai inalt scop al nostru, Indumnezeirea. De multe ori aud aceasta expresie…m-am distrat adica m-am lasat atrasa, tentata, pacalita si asa am ajuns amanta lui. Insa ce templu al cuplului putem construi pe dezbinare-minciuna-lipsa de integritate?

Atunci cand atragem o relatie si povestea capata vesmant christic adica se imbraca cu taina casatoriei-a unimii-a prieteniei acest triunghi de lumina mareste drepturile divine ale cuplului, da glas unor daruri, dezvaluie chipul celest al cuplului, creeza o radianta aparte pe fiecare raza a vietii, creste copacul cu virtuti, ne sustine sa urcam muntele divin, ne indumnezeieste pasii apropiiindu-ne de Cununile Casatoriei. In sine avem triunghiul format din X-Y, varful fiind Constiinta Treimica in centrul fiind Relatia cu toata istoria ei care creste cu fiecare Integrare. Cand unul sau altul se duc catre amantlacuri, protectia divina a relatiei scade, apar niste gauri in acest con si prin aceste rupturi vin in relatie, entitatile supararii, impietririi, neacceptarii, agresivitatii astfel ca relatia devine un iad chiar daca unul sau altul nu stiu la nivel constient despre amantlac. Pe scurt relatia isi murdareste rochitele…..si pentru ca miroase, o multime de nepoftiti incep sa vina….cuibarindu-se in ea. Asa ..se termina povestea. In mlastinile amantlacului, adica in murdariile lui.

In ultima vreme din ce in ce mai multe femei cu cancere dupa multe amantlacuri pasesc in sfarsit pe Spirala Intrebarilor: Ce parti din mine au atras aceste amantalcuri? Cine sunt eu? Care este scopul meu aici?

Pana cand ajung …….aici insa ele deja platesc sufleteste, psihic dar si cu organele cu care au gresit pentru ca cancerul la san si cel ovarian sunt legate de de chakra 4( greseli fata de iubirea divina) dar si de chakra 2( greseli facute prin sex). Si ingenunchiate de proriile alegeri ….cauta sa inteleaga care sunt cauzele pentru care culeg aceste roade atat de amare.

De multe ori tarate de focul astral-focul sexual-focul malefic in balta dorintelor ….ele nu se intreaba decat cand apare suferinta…oare ce simte sotia din spatele acestui barbat? Dar copiii? Mi-ar placea sa fiu in locul ei? Cum onorez ca femeie….pe Mama Divina?

Nu exista amantlac care sa aibe Acceptul Sfintei Treimi chiar daca zburdalnicia sexuala e mare pentru ca Arhistrategia de lumina nu creeaza extrapovesti ……in taina casatoriei. Toate aceste distrageri sunt anticreatii sau creatii luceferizate generate de focul astral( al dorintelor, indragostelii, agitatiei sexuale) , focul sexual si focul malefic. Si fiecare amantlac reprezinta o intrare pe spirala descendenta pana la marea cadere intr-un cancer sau alte boli, aceste plati fiind strigatul prin care sufletul nostru ne cheama Acasa.

Toate amantlacurile incalca triunghiul christic, chipul familiei divine format din mama-tata-copil si toate se platesc prin pierderi de bani, aresturi sexuale, boli.

Incercati sa nu cautati la vecinii…rezolvarea de problema…daca nu merge sexul in cuplu sau nu mai comunicati cu partenerul. Intrati in post, spovediti-va, impartasiti-va, meditati, rugati-va, contemplati, puneti-va intrebari. Toate conflictele apar in patratul materiei si toate au solutii in triunghiul divin adica in mansarda….insa trebuie sa ajungem acolo in templul celest pentru a intelege la nivelul corpulurilor superioare de ce partenerul ne refuza sau de ce e agresiv cu noi. Cauza este doar in interior si solutia tot in interior nu la vecinul.

Am observat ca dupa 6 sau 7 amantlancuri, cu razele vietii ingreunate apar aresturi financiar, sexual, afectiv, profesional sau altfel spus opriri de la anumite drepturi divine. Se inchid drumurile si apar problemele. Si chiar cand doamnele respective ajung sa se casatoreasca cu domnii pe care i-au despartit respectivele relatii sunt insotite de 7 ani in care el nu se atinge de ea sau de 3 ani in care sunt mari probleme financiare sau copiii care vin conceputi in amantlac au malformatii, autism, probleme de comportament. Totul se plateste aici si foarte repede pentru ca tipetele copiilor si ale sotiilor lasate in urma sunt datorii afective care inchid drumurile, sting luminile, afecteaza inaintarea.

Chiar si in calatoriile spirituale am observat ca cei sau cele care cultiva buclele emotionale pentru ca se plictisesc in cuplu au surprize cand se intalnesc cu muntii sacri…li se face rau, nu pot inainta, vomita etc.

Nu va salveaza orizontala vietii cautand solutii exterioare la vecine sau la doamnele disponibile. Solutia atunci cand avem un obstacol, o provocare, o moment greu este….doar in divinul din voi.

Indrazniti sa luati cu asalt Cerul….si o ploaie de insight-uri va deschide