Pastrand cupa interioara deschisa, limpezind-o permanent, cultivand smerenia, bucuria de a fi, detasarea.

Poate ca aveti multe scoli de spiritualitate pe care le-ati urmat sau multe cursuri si cu toate acestea nu simti ca accesati izvorul cunoasterii nemijlocite cel care curge cu mireasma atingand gradina interioara cu multe talcuri.

Incercati sa spalati in voi supararile, neiertarea, invidia, comparatia, asteptarea.

Desarhivarea se face la momentul potrivit cand razele pacii interioare vor atinge pasii vostri, simplu, firesc, nefardat.

Daca alergati sa bifati anumite seminarii, sa culegeti rodire, sa stiti pentru a epata sau pentru a manifesta anumite capacitati e posibil sa nu va intalniti cu acel izvor divin care nu a mai fost vazut, cu aceea deschidere de Sens care este doar pentru voi, o bucurie care iese la suprafata hranind teritoriile recunoasterii de Sine, radiind.

Graalul interior este cel care cheama marea cunoastere, deschiderea in Unime.

E o rostire fara cuvinte, o sinteza a voastra in lumina regasirii.

Incercati sa verificati valsul vostru in lumina lucrand cu triunghiurile schimbarii, potentand, trezind acele virtuti si pomul recunoasterii, cu multa harnicie fara asteptari, conditionari, proiectii.

Lucrarile de lumina se vor aseza de la Sine deschizand Calea, daltuind viul Pasului, stralucind.

Nu evitati experientele, nu va baricadati in credinte limitative, nu va inchideti in ma simt nedreptatit.

Provocarile cernute in lumina va aduc buchetul de rosturi care va insufletesc inaintarea.

Primiti ceea ce vine catre voi cu liniste, blandete, caldura si veti simti puterea lucratoare a triunghiurilor capacitatea lor de a transforma mare tristete in bucurie de a te recunoaste in lumina dezvelirii.

Cunoasterea nemijlocita e dupa trunchiul fiecarei experiente, dupa stalpul fiecarei provocari.

Nu poate fi accesata doar prin ateliere sau acordaje. Ea urmeaza spirala evolutiva, dezvelindu-se la momentul potrivit.

Incercati sa fiti atenti la acul cosmic cel care atinge baloanele in care stam de obicei. Observati-va reactia, hidratati-o in triunghiuri.

Cupa interioara e de dorit sa ramana deschisa, orice ar veni catre voi sub dalta vietii in lumina slefuirii.

Cunoasterea nemijlocita e izvorul care  irumpe in plina bucurie, cerul vietii colorand. Nu are aspectul unei carti sau al unei invatari in scoala e doar tasnire, frumusete si cantec poate fara cuvinte, atingand teritoriile sufletului, dand vietii….plutire.