Din momentul in care a aparut chemarea si ea s-a repetat de trei ori, incepeti valsul energetic cu locul in care vreti sa ajungeti.

De ce vals energetic? Pentru ca sunt daruri care va cheama in acel loc, sunt facturi karmice neachitate sunt intelesuri care au nevoie sa fie asezate in interiorul dvs si cu toate e de dorit sa vorbiti si sa va impletiti.

Dati lumina la nivelul chakrei 4 sa spunem calatoriei in Mexic sau in Egipt cu cateva luni inainte de trei ori pe zi, rasfoind in Centrul vostru si istoria pe care voi o aveti in acel loc precum si temele care va cheama in Acum.

E posibil ca locul pe care urmeaza sa-l recunoasteti sa alcatuiasca triunghiuri de lumina cu alte spatii frumoase.

Lucrati in ele( asa cum am povestit de multe ori pe www.frecventaom.ro) primind indrumare de la toate trei si apoi radiind darurile lor catre toata planeta.

De asemenea atunci cand cititi despre locul ales incercati sa puneti informatiile pe suflet pentru a simti ce e din adevar si ce nu.

Istoria se rescrie in aceste vremuri astfel ca scrisul conectiv, metoda ecranelor, calatoriile astrale, meditatiile, trailogurile, clarul va ajuta sa accesati ceea ce este relevant pentru evolutia dvs intr-o anumita calatorie.

Daca v-ati rasfoit vietile pe care le-ati avut in Argentina sa spunem si ati descoperit ca nu v-ati onorat temele pe care le-ati avut de facut si ati lasat in urma multa durere, incercati sa va faceti iertarile fata de toate persoanele implicate, simplu, sincer urmand acesti trei pasi:

Ma iert si ma deleg….
Rog sa fiu iertat si dezlegat….
Sunt Una cu Iertarea…..

Si daca o persoana a suferit mult din cauza dvs atunci continuati demersul lucrand mai mult cu ea la nivel de suflet in aceasta maniera:

X iarta-ma
X te iert
Doamne vin cu X ca sa ne ierti
Doamne ajuta-ma sa ma iert
Sunt Una cu Iertarea

Nu uitati sa va faceti iertarile si fata de loc pe care poate l-ati onorat candva sau nu.

Inchideti lucrarea dvs in energia recunostiintei rugand ghizii vostri si ai locului sa va fie alaturi in pregatirea aceastei calatorii in asa fel incat ceea ce este relevant pentru evolutia dvs sa poate fi integrat cu blandete si iubire.