In primul rand ceea ce desenati intre dvs si celalalt este o configuratie geometrica armonioasa sau disarmonica.

Este important ca un cuplu sa treaca prin taina unimii si cat poate de des sa lucreze pe Contractul Spiritual Comun.

De asemenea exercitiile, meditatiile, contemplatiile facute in triunghiurile trezitoare  vor gradinari relatia lor activand din aproape in aproape darurile relatiei, harurile, potentele ei.

Atunci cand relatia tipa invatati sa va intrebati: Ce teme stau la usa noastra si noi nu le vedem? si cu drag luati din teancul cu carticele care insotesc cartea Triunghiurile Schimbarii, un cartonas. Retineti triunghiul si invatati sa lucrati cu el, aprinzand lumanarele, facandu-va iertarile fata de teme, intrand in energia Unimii cu ele.

Ca orice sistem viu, relatia trebuie udata zilnic cu constientizari, acceptari, actiuni, integrari.

Ea are nevoie sa fie crescuta si pe orizontala lumeasca si pe verticala divina.

Atunci cand o relatie este hranita dar cu bani, job-uri, case, masini ea devine fragila si la cel mai mic cutremur intr-un triunghi trezitor, se poate prabusi. Atunci cand ea este gradinarita cu  bucurie, smerenie, reala cautare relatia se va desface in n triunghiuri potentatoare, dezvaluind in taina unimii, daruri, haruri, potente.

Orice relatia poate fi reanimata daca amandoi partenerii isi doresc cu toate structurile acest lucru.

Din cand in cand scoate-ti-va din priza negativa si contemplati-va relatia. Limpeziti-o cu recunoasteri si imbratisati-o cu drag.

Daca nu o vom creste ca pe un copil mult iubit, mangaind fiecare clipa cu liniste, armonie, drag, din ea nu va rasari adultul frumos ci doar un simulacru de poveste cu multe uitari si reprosuri in care se vor topi intr-un anumit moment toate zvacnirile noastre.

Relatia noastra cu el reflecta relatia noastra cu divinul din noi.

Inaltarea ei in cerurile interioare depinde de inaltarea noastra, rotunjirea ei depinde de activarea Sferei care Suntem.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!