Provocarea: Sa colaborez cu un centru holist si in acelasi timp sa ma ocup si de gasirea sponsorilor pentru bursa in America pe care mi-a doresc foarte mult

Emotii: Simt multa anxietate, neincredere in mine si nemultumire.  Sunt deodata foarte incarcata, agitata, incordata. As vrea sa scap de aceste poveri. Am promis ca voi ajuta si in acelasi timp trebuie sa ma ocup si de drumul meu. Si nu imi place sa ma intalnesc cu oamenii.

Sabotorii interni: ultrarationalizarea, perfectionismul, victimizarea

Spirala intrebarilor: Ce ma invata aceasta situatie? Care este diamantul ei? Ce imi dezvaluie ea despre mine? Ce imi reaminteste?

Teme de viata: Ce teme mi se reveleaza? Acceptarea-rabdarea-iubirea neconditionata sau acceptarea-predarea-unimea sau rabdarea-intelepciunea-discernamantul sau clarul-predarea-generozitatea sau bucuria-predarea-intelepciunea

Daruri: Primesc ceea ce este asa cum este, Ma primesc asa cum sunt, Primesc si cultiv acest triunghi format din acceptare-rabdare-iubire neconditionata, Darurile care vin din  acesta provocare tin de: asumarea de Sine, cunoasterea de Sine, puterea interioara. Aleg sa le cultiv constient. Pot spune nu colaborarii cu centrul holistic sau pot invata imens din acest vals asumandu-mi sa impletesc aceste lucruri, o vreme. Si una ma conduce catre constiinta esentei si alta imi reveleaza constiinta continutului. Una este pe verticala alta pe orizontala. Si Omul cu O mare se dezvaluie exact in aceasta impletire a lui a fi cu a face.

Atitudine: ma deschid pentru a activa Graalul interior. Las centrul sa ma ghideze. Nu activez triunghiul format din victima-distant-calau. Nu ma judec nici nu judec. Stiu ca emotiile sunt ale mele. Provocarea este neutra. Pasesc in Unime. Las esenta mea, miezul meu sa imi raspunda. Aduc tacerea in interior pentru ca forta treimica din mine sa graiasca.

….

Practica spirituala: activez postul-spovedania-impartasania, cultiv virtutile rabadarea-blandetea-iubirea sau alt triunghi care ma cheama, practic initierile reiki pe care le am sau alte initieri pe lumina, repet o rugaciune sau o mantra care imi este draga ex: Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin cu Toate fortele treimice ma inchin, Coboara in Mine, Sunt Una cu Tine sau urmez cei trei pasi ai sistemului: Triunghiul Iertarii, Valsul sferelor, Frecventa Recunostiintei.

In aceasta pasire pe care o fac in vers divin sunt atenta la temele de viata pe care mi le dezvaluie provocarea, darurile ei, salturile de intelegere pe care le pot face( aceste salturi creeaza gandirea sidhica, gandirea divina proprie fiului/fiicei de Dumnezeu, omului cu O mare)