IMPLINIREA IN UNIME este o sinteza a intelesurilor pe care le-ai asezat in interiorul tau de-a lungul mai multor vieti. Este traire in Dumnezeu, bucurie, SENS. Unitatile de implinire adica de plin pot fi culese din centrul oricarui triunghi potentator-trezitor-translator din insasi bratele constientei. Implinirea  in Unime nu este legata de case, masini, pozitii, dorinte mici sau mari, este roada, cules, fructe ale triunghiurilor trezitoare.

Putem cultiva multe triunghiri de virtuti si totusi sa nu atingem inima Domnului.  Intalnirea cu Centrul, insasi Graalul prin toate triunghiurile de lumina care ne-au calauzit in toate vietile, ne dezvaluie, Implinirea. 

Cand misiunea noastra cereasca( de pe verticala crucii) si cea lumeasca( de pe orizontala crucii) este onorata, cele 4 brate activand Sfera care esti, traim Implinirea.  

Lasand Gratiei supararile….cu aripile voastre atingand talcul unei provocari, veti simti Implinirea in teritoriile sufletului, ca o plapuma radioasa, ca o bucurie intregitoare, ca o plinatate. Simbolul implinirii este reprezentat de doua sfere care fuzioneaza sau doua sau mai multe sfere care valseaza pe spirala inaltarii. Comuniunea cu Totul aduce in teritoriile Clipei, unitati de implinire. Cu cat va eliberati mai mult interiorul de griji cu atat accesul la Implinire este mai simplu de facut. Scazand in greutati, sufletul vostru se va ridica si va contempla Patria Graalului.

In cuplu implinirea nu inseamna sa-l iriti pe celalalt cu asteptari, conditionari, idei stalagmizate ci sa-ti impletesti ritmurile cu ale lui, impartasind in Unime din talcul experientelor traite, separat sau Impreuna. In prietenie, implinirea nu inseamna sa controlezi, sa tipi, sa ceri ci sa te deschizi catre Provocare cu blandete, iubire si drag culegand din experienta, Unitati de Implinire. In relatia cu copiii, Implinirea inseamna Deschidere in Unime, Recunoastere, Comuniune. In adevar Implinirea inseamna lumina pe care o aducem in noi pentru a o radia catre Tot si Toate.Implinirea e legata de a fi. Primiti-o in teritoriile sufletului fara conditionari. 

Poti fi implinit intr-un arest colectiv si complet nefericit cu multi bani, case, masini. Ea nu este legata de egoism-impietrire-indiferenta si de traire in Dumnezeu-acceptarea a ceea ce este asa cum este-intelepciune. 

Marturisesc bucuria care sunt, pacea care sunt, implinirea care sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau.