Trecerea de la un nivel de intelegere la altul in lumina constientei( a Sinelui divin) se face cu ajutorul initierilor-ascenzei-practicii spirituale sau a trialogului-posturilor-practicii spirituale sau a calatoriilor spirituale-trialogului-parcticii spirituale sau a regresiei-initierilor-practicii spirituale toate aceste triunghiuri de lumina fiind insotite de alte triunghiuri de virtuti care urmeaza triunghiul-locomotiva.

Nu este suficient sa discuti cu cineva 5 ani si sa te astepti sa atingi varful tau interior.

Dupa ce ai luat o initiere e important sa o aduci in practica ta zilnica 3 minute, dimineata, pranz si seara, adaugand triunghiurilor, initieri reiki, rugaciuni in asa fel incat crescand lumina in cupa interioara salturile de intelegere sa se produca.

Daca mintea este singura implicata in schimbare fara ca triunghiurile de lumina sau initierile pe lumina sau reiki-ul sau o terapie holista sau o scoala de spiritualitate sa fie prezente rezultatul va fi sigur nesemnificativ.

Schimbarile sunt initiate la nivelul triunghiului cu varful in sus( cel care atinge corpul cauzal, atmic, budhic) si sunt descarcate la nivelul triunghiului cu varful in jos.

In modelarea excelentei ca sa va faceti temele de viata, sa va dezvaluiti darurile si sa atingeti varful vostru de munte, impletiti initierile cu practica spirituala in care credeti si asceza pentru a iesi din toate aresturile determinate de greselile din alte vieti sau din viata aceasta( aresturi financiare, afective, profesionale, de cunoastere etc).

Cand spun asceza daca sunteti ortodoxi va ajuta trei retrageri pe an de cel putin 3 zile in manastiri, posturile mari si postul de luni, miercuri, vineri.

Trecerea de la nivel de constienta la altul( sa spunem de la nivelul arhitecturii rigide la nivelul canalului sau la nivelul ghidului) presupune multe salturi de intelegere sustinute de energia care coboara prin initiere si modelate de informatie.

Stiu ca poate va place spiritualitatea care va da pe spate ca o prajitura incredibila, o data pe an…ma duc la cineva si imi spune ce mi se va intampla insa in adevar nu aceasta inseamna ca spiritualizam materia.

In fiecare zi suntem chemati sa luam cheile sufletului si ale spiritului si sa modelam materia. Si doar o practica spirituala in care credem ne poate ajuta sa mergem pe varful nostru descris de verticala cereasca si sa aducem insight-ul, initierea, bucuria, linistea, binecuvantarea, atitudinea Graal la nivelul fiecarei clipe. Nimeni nu va face temele chiar cand va spune anumite lucruri despre voi accesand harta cereasca.

La scoala vietii fiecare se afla intr-o banca energetica in care isi primeste temele propriii urmand sa fie examinat la timpul potrivit. Profesorii si elevii mai mari intervin insa trecerile doar voi le faceti.

Cand spun trecere ma refer la acel salt, aceea punte, acea extindere de sens care da glas unei noi fatete din voi conducand la omul indumnezeit.

Pentru treceri frumoase, talcuitoare va recomand sa va cultivati darurile cu iubire-smerenie-bucurie, sa va pregatiti pentru somn, sa luati initieri pe lumina, sa praticati trialogul( eu-tu-varful triunghiului), sa mergeti in calatorii spirituale, sa daruiti neconditionat, sa activati spirala intrebarilor, sa va detasati, sa invitati  flow-ul in viata viastra sa valsati cu triunghiurile de virtuti.