Mami am un proiect foarte greu la matematica pe care nu stiu daca pot sa-l fac….acesta era mesajul baietelul meu ….pe care il citeam pe telefon venind spre Snagov. M-am conectat la el si am vazut o ceata grea, cenusie care ii inconjura capul si inca una si mai mare care ii apasa sufletul. Am inceput sa ma rog parcurgand cu iubire, blandete, caldura, trei acatiste. Apoi versul divin s-a strecurat in sufletul meu aducandu-mi rauririle divine de mai jos, matasind parca drumul catre sufletelul lui dragalas. Usor, usor ceata se ridica, ochisorii lui capatand stralucirea aceea frumoasa, calduroasa, vie. Cand am ajuns acasa Stefan imi povesti in cascada tot ce a simtit in ziua aceea si in ultima vreme cum …un demon vine si ii spune sa se intoarca la tableta, sa tipe, sa zbiere, sa se razvrateasca. Asa a fost si ieri cand ne-ai chemat pe toti sa mergem la biserica. Imi spunea sa nu merg, sa fiu rau, sa ma razvratesc…..Atunci cand m-ai lasat sa aleg si am ramas in camera…au venit in mine urmatoarele intrebari: Cine sunt eu? Si ce aleg sa fac in viata? Si parca m-am luminat si am zis gata…merg si eu la biserica. Insa era dupa mine…mami, era acolo si tot ma imboldea sa ies din biserica, sa-ti spun sa nu mai stai, sa plecam mai repede ca sa ma uit pe tableta. Si ori de cate ori tip…il simt acolo..vrea sa se auda prin mine desi nu sunt eu.
Ascultandu-l pe Stefan….parca ascultam toti copiii dependenti de ecrane si suprastimulare, toti micutii care fac scoala online si care dupa 8 ore de stat in fata tabletei alearga sa mai vada un fimulet sau sau mai asculte un cantecel. In familia noastra televizorul a intrat cand Stefan a implinit 9 ani iar mobilul a fost cumparat la varsta de 12 ani…..Dupa spusele lui….sunt ultimul mami din clasa…ultimul care nu are telefon. Ceea ce am observat insa in acesti trei ani dar mai ales in ultimul an de cand copiii fac scoala online este ca multi dintre ei au fost legati prin fire intunecate de tehnologie, ceata le-a cuprins mintea si sufletul pervertindu-le gandurile si emotiile, al treilea ochi s-a inchis, s-a activat razvratirea, lenea, nocreativitatea, au inceput sa isi doreasca sa manance chestii grele, nu mai au rabdare sa asculte, sunt tot timpul in cautare de zgomot si ecrane, nu-si mai doresc miscarea in natura, sunt revoltati de tot, lovesc sau tipa la frati, bunici. Multi foarte multi parinti mi-au confirmat acest lucru…
O mamica mi-a trimis un mesaj in care imi spunea: baietelul meu iar a vazut ingerul rau care ii spune sa dea in mine, sa se razvrateasca, sa-si bata fratii. El ar vrea sa devina sfant insa nu crede ca va reusi pentru ca ii plac jocurile video. Ce sa fac?
Dragelor, chemati in voi graiurile Cerurilor, prin invocatii, rugaciuni, contemplatii, rauriri divine. Copiii vin prin noi insa nu sunt ai nostri. Cereti ajutor de la parintii ceresti, de la treimile radiante, de la ghizii nostri. In spatele guvernului ocult se afla sase fratii intunecate care colaboreaza cu sase civilizatii controloare unul din obiectivelor lor fiind devirea acestor trenuri de viteza care sunt copiii acestia minunati veniti din Cerurile Unimii. Cum pot fi impinsi pe spirala descendenta? Cu toate dependentele care le acapareaza mintea si sufletul, cu vaccinuri, cu mancare proasta etc De ce isi doresc aceste civilizatii mentale fara suflet, ca acesti copiii sa nu fie pe Cale? Pentru ca prin ei si cu ajutorul lor se fac Marile Treceri si insasi Saltul altfel spus noi deschidem portile Schimbarii iar ei sunt cei care instaleaza Noua paradigma, Noua Educatie, Patria Graalului. Prin ei se uneste Cerul cu Pamantul activandu-se, anotimpul christic. Ei sunt maestrii nostri. Si daca deviezi acesti Sori si nu ii ajuti sa radieze de pe varful piramidei ….ce lume va mai fi?
Invatati sa asezati de jur-imprejurul copilul vostru Braul Maicii, deasupra Clopotul auriu de Protectie imbracandu-l la final cu Coloana de lumina a Arhanghelului Mihail. Activati cel putin 3 daruri. Lucrati in fiecare zi de 3 ori. Nu uitati ca seara sa spuneti cu el Tatal Nostru si apoi punandu-va manuta pe chakra 7 sa-l curatati cu o invocatie sau un algoritm. Nu va bazati doar pe partea fizica…..ceea ce ii oferiti ca mancarica, lucrusoare, sustinere materiala. Daca nu le hranim toate corpurile si nu ii protejam vom avea niste adulti pitici fara flori si fara roade.
Acum cateva zile am primit la cabinet un baietel care avea 3 ani si un pic si vorbea foarte, foarte putin. Avea elemente autiste in camp generate de vaccinuri. Intrebati-va doar ce simtiti cand pronuntati acest cuvant? Vaccin….Ce va spune vibratia lui? Sufletul vostru zburda sau se chirceste? Nu abordati aceasta tema cu razvratire sa cu frica. Iesiti din aceasta dualitate si mergeti la varful Triunghiului. Postiti, rugati-va, cititi o carte de lumina. Ce imagine sau ce raspuns va apare in suflet? Vorbiti cu copilul vostru in plan subtil. Isi doreste sa fie vaccinat?

Mai jos sunt invocatii, algoritmi de protectie, poezii ceresti, rugaciuni pentru copiii:

Floare de lumina coboara in sufletul copilul meu,
Imbraca-l cu iubirea, bucuria, blandetea ta
Adu-l la masa ta
Fa-l stalpul tau de lumina!!!!
Da-i vocea ta
Intelepciunea ta
Aripile tale de lumina.
In ochiul trezit,
Divinul treimic a venit,
Pentru a saluta, OMUL!!!!
sau
Invoc lumina ta, Doamne
Iubirea ta,
Intelepciunea ta,
Blandetea ca,
Coloana sa fie pentru fiica mea X
Cu ochi ceresti
Din albastrul pur ne privesti
Protejandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne,
In gand te chemam,
Cu iubire imbracam
Mantia ta!!!!
sau
Sfanta Treime
Protectie sa fie pentru copilul meu X
Iubirea sa creasca
Discernamantul sa infloreasca
Intelepciunea sa rodeasca
Implinire sa fie
Drag si Bucurie!!!!
sau
Cobor un clopot auriu de protectie
Peste fiul/ fiica mea X
Si plasa de platina care sa-i limpeazasca, sufletul
Cobor Iubirea ta, Bucuria ta, Intelepciunea ta
Triunghi sa fie
Si Unime
pentru X!
sau
Doamne coboara in sufletul copilul meu, X
Adu pacea ta, iubirea ta, blandetea ta,
Graieste prin el, paseste cu noi
Dezvaluie-l Calea, Darul, insasi Povestea
Unindu-l cu numele tau, Amin!!!!
sau
Invoc iubirea ta, pacea si intelepciunea
Sa coboare in sufletul fetitei mele X
Deschizand porti de lumina.
Invoc blandetea, armonia, caldura ta
Sa atinga pasii baietelul meu Y
Dand grai povestii lui.
Invoc chipul tau celest
Indrumarea ta, vocea ta
Sa-i fie Calauza in Tot si Toate.
Invoc Crucea ta de lumina
Camasa Ta
Protectie sa ne fie!!!
Cu iubire vin,
Si la tine ma inchin,
Apara-i Doamne si intaresteste-i
Pentru a face doar Voia Ta!!!
sau
Invoc iubirea, intelepciunea, discernamantul tau
Si toate triunghiurile de lumina
Care sa coboare in viata fiului/ fiicei meu
Deschizandu-i portile divine si cele lumesti
Unind Cerul cu Pamantul!!!
Intr-un unic grai!!!!
sau
Soare christic
Primeste-l pe fiul meu
La masa ta,
Hranindu-l cu iubirea, intelepciunea, caldura ta,
Fa-l mana ta divina,
Graiul tau, pocalul tau de lumina, raza ta!!!!
sau
Invoc clopotul auriu de protectie
Mantia ta
Crucea ta!!!
Protectie sa fie pentru copilul meu X
Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti,
Intarindu-ne, protejandu-ne, limpezindu-ne,
In gand si vorba te chemam
Cu iubire imbracam,
Coloana ta!!!!