Daca vreti sa calatoriti in cerurile Unimii in timpul somnului si sa luati din biblioteca divina, mesaje inaltatoare, cunoasteri revelatoare si transformatoare, idei marete incercati nu doar sa faceti un dus si sa va aruncati in pat ci pregatiti-va atent pentru somn. Daca plecati cu aripile incarcate de regrete, suparari, griji, veti accesa zonele dense ale pamantului iar visele voastre vor fi cosmaruri.

1.Seara inainte de zborul in noapte descarcati-va constiinta facandu-va iertarile fata de tot ceea ce tine de Pamant( experientele din ziua respectiva) dar si fata de Cer. Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele facute cu voie si fara voie peste zi fata de colegii mei de serviciu, manager, sot, prieteni, fata de bani, bucuri, case, fata de calatorii, profesie, banci fata de armonie, iubire, pace fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate aceste greseli, Sunt Una cu Iertarea. Intrati cu asumare smerenie, blandete in acest triunghi al iertarii, limpezind pasii zilei, valsul vietii. Triunghiul iertarii curata Graalul interior permitand ambroziei divine, Trinitatii superioare sa coboare  un pic mai tarziu in Cupa.

2. Apoi meditati sau rugati-va sau contemplati o tema de viata. Pentru cei care au initieri reiki, folositi simbolurile si exercitiile recomandate. Nu intrati intr-o ritualica goala ci patrundeti in ceea ce spuneti si faceti. Trairea autentica ne ridica la Ceruri. Si daca cititi un acatist opriti-va pe anumite fraze, repetati-le, duceti-le in anumiti centri( vizualizati ca deschideti petalele ch 4, repetand 3 cuvinte dintr-un Paraclis) imbratisati ceea ce spuneti cu lacrimi, iubire, bucurie. Dupa ce ati curatat Cupa la pasul 1 acum o umpleti.

Pasul 3. In sfarsit veti putea ciocni cu Cerurile. Activati cu simpla intentie triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va Da. Chemati ingerii, ghizii, sfintii, protectorii. Cereti sa mergeti in Templul intelepciunii sau in Templul iubirii sau sa accesati arhivele atlante sau sa vizitati Shambala.

Candva calatoream cu spiritul in vechea Atlantida stiam ce teme am abordat cu ce familii de lumina iar la aterizare eram perfect constienti de informatia primita. In vechea Lemurie calatoream cu sufletul umplandu-ne constient petalele cu trairi inaltatoare. Acum ne recapatam vechile daruri pentru a ne bucura mai mult de fiecare Acum.