Suntem chemati in calatoriile spirituale din Dobrogea, Egipt, Peru sau in alte locuri sacre fie pentru ca ne-am pierdut o bucatica de suflet candva si vrem sa o recuperam fie pentru ca anumite daruri simtim ca doar acolo le putem activa, in cupa de lumina de la Prislop sau in apus la pestera Sfantului Casian. Orice pelerinaj exterior urmeaza un fir divin interior activat acum trei vieti sau in copilaria timpurie. Nimic nu este intamplator, chemarea de a merge intr-un anumit loc fiind plina de talcuiri, semnificatii, intelegeri.

Mai jos am asezat cateva lucruri pe care le puteti face in timpul unei calatorii spirituale:

  1. Activati spirala intrebarilor pe parcursul calatoriei. In portile de lumina orice intrebare sau problema capata raspuns Ex: Cine sunt? Care este darul meu? Ce ma cheama la Histria?
  2. Dati glas braului de daruri pentru oras, tara, planeta. Suntem canale vii prin care se activeaza graiurile Unimii
  3. Orice calatorie spirituala ne aduce in structuri, in trena de lumina, triunghiuri de sfinti care ne maresc protectia divina, intelegeri, rodiri. Chiar daca vizitam o manastire de 100 de ori de fiecare data se aseaza Altceva. Cititi 3 acatiste dedicate Sfintilor Locului.
  4. . Activati triunghiul Cere si ti se va da-Bate si ti se va deschide-Cauta si vei afla. E o perioada minunata dedicata rescrierilor. Inainte de a cere faceti-va iertarile fata de iubire sau intelepciune sau darul x( depinde de ceea ce cereti)
  5. Practicati iertarea limpezind drumul pana la intrarea in templu/ manastire: Ma iert si ma dezleg-Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea. In vechime oamenii mergeam pe jos multi km, spovedindu-se si curatandu-se pe interior pana cand intrau in Manastire
  6. Seara in timpul unei calatorii spirituale, limpeziti-va in apele unei rugaciuni, faceti-va iertarile fata de Tot si Toate si apoi cereti indrumare pentru tema X sau problema Y. In trena unei porti de lumina…visele pot fi ….inaltatoare!!!
  7. Reflectati asupra temelor de viata pe care nu le-ati absolvit. Lasati provocarea in conul de lumina al unei manastiri. Doamne, nu mai vreau sa merg la jobul X. Te rog lumineaza-ma!!!!
  8. Practicati autoobservatia: ce nori emotionali se activeaza? Cine ma irita? ce parti din mine tipa?
  9. Ce triunghi-calauza ma sustine in aceasta etapa? Lasati triunghiul de virtuti sau de luminatori sa se aseze in structuri
  10. Fiti prezenti, conectati, receptivi

Dupa ce ati incheiat calatoria….asezati intr-un jurnal …buchetul de rodiri primite!!!! Cand veti avea un moment greu nu ezitati….conectati-va din nou la locul in care v-ati limpezit sufletul sa spunem la Manastirea Mariei Magdalena. Veti simti aceeasi bucurie, plinatate, caldura……in centrul acestui triunghi, dezvelindu-se si o rezolvare.