Cei mai multi oameni…imi spun ca mancand se incarca, din relatii sau din ceea ce fac. De unde ne-am putea lua energie stiind ca bateria noastra este limitata? Din pasiuni, flow, calatorii spirituale, din soare, aer, apa, din Sursa, din a darui, din relatii frumoase, inaltatoare, ascultand chemarile sufletului, din lucrari de lumina, din darurile gradinarite cu smerenie, blandete, iubire, din practicarea virtutilor, valsul cu Cerul dar si cu Pamantul.

De multe ori seara mergeti sa va uitati la un film sau va mai pierdeti timpul pe facebook sau va lamentati cu o prietena. Cat va incarca aceste obiceiuri? Ci siguranta nu prea……si multi dintre voi tanjesc de multa vreme dupa un destin frumos, radiant plin de pasiuni, bucurii, zboruri. Si ce puteti concret sa faceti?

Sa lucrati cu verticala noastra: Ce ma cheama in acum? Ce pasiuni ma anima? Ce bucurii aleg sa cultiv? Ce calatorie spirituala as vrea sa fac? Pentru ce idee divina as vrea sa lucrez? Care este visul meu?

Sunt multe conduite cronofage si energofage care ne omoara timpul si energia: barfa, cantaritul de lucruri, scenarita, supararile, aventurile, amantlacul, excesul de cafea si statul la tigara, neiertarile, zacutul pe tehnologie, minciuna etc.

Atunci cand iti hranesti centrii superiori cu cautari frumoase radiante……Cerul incepe sa-si dea mana cu Pamantul, intrebarea pe care ai pus-o devine realitate, chemarea vie atrage suportul financiar, visul incepe sa lucreze, zborurile devin realitate.

Incepe cu o mica curatenie, eliberand casa interioara de obiceiuri neplacute. Spala-te in triunghiul iertarii, activeaza spirala intrebarilor, Preda cheile controlului. Daca simti ca ai obosit….incearca sa accesezi varful triunghiului. Nu te agita. Nu astepta. Nu te supara.

Pregateste cupa interioara sa primeasca…si cand ambrozia a coborat. Bucura-te de ea!!!!

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice