Pierdem suflet prin neascultare, amantlac, greseli fata de iubire, avorturi, minciuni, prin incalcarea legilor divine. Atunci cand ne ocupam de contractul nostru spiritual, implinind voia domnului, triunghiurile divine ne ajuta sa ne recuperam sufletul. Cum? Facandu-ne iertarile fata de iubire, armonie, pace, intelepciune, discernamant, clar dar si fata de bunuri, bani, case, relatii, barbati, sex, cultivand triunghiurile de virtuti, valsand cu triunghiurile de initieri, tesand  idei inaltatoare, sentimente frumoase, fapte de lumina care echilibreaza balanta cosmica, pe scurt exprimand forta treimica din noi( mama, tatal, copilul).

Triunghiul echilateral ne invita la echilibru, armonie, centrare, intoarcere Acasa cu talantii inmultiti, unind Cerul si Pamantul. Prin el totul capata roada. Experimentati o decizie luata cu acest echilibru triunic adica cu fermitatea tatalui, blandetea maicii, bucuria fiicei sau o hotarare in care din nou va intoarceti la vechea pantera, mama punitiva.  Unde apar roadele? 

Simpla constientizare urmata de o reasezare si activare a ta ca treime in Unime iti poate dezveli faptul….. ca anumite bucatele de suflet au fost pierdute intr-un viol din copilarie sau intr-o relatie bazata pe abuz sau intr-o suparare pe mama. Cand dai grai triunghiul iertarii cu oftat, cascat, lacrimat simti cum bucatelele de suflet pierdute se intorc pe raze acasa, activand soarelui interior. Si crescand astfel lumina interioara totul capata un talc, un rost, o plinatate, o intelegere. Nu e nimic intamplator si nici nedrept.

Triunghiul divin exprima chipul christic, divinul trinitar, constiinta ascensionata trei in unul. Nu am venit ca tati punitivi sau mame fricoase sau fii razvratiti. Treimea interioara ne cheama sa ne desfacem aripile dand grai mamei-tatalui-copilului, trei in una.

Drepturile noastre divine( programe pozitive inscrise pe suflet) cresc cand depunem eforturi constiente pentru a inmulti cele 3 unitati de iubire primite la nastere sau cele 80 de unitati de discernamant sau cele 20 de unitati de intelepciune. Si cum se face aceasta inmultire de talanti? Implinind Voia Domnului atat pe verticala crucii( ascultand Cerul, cultivand virtutile, rugandu-ne, postind, contempland, multumind, facand fapte inaltatoare, tesand idei de lumina, cultivand sentimente frumoase)cat si pe orizontala ei( onorand locul in care ne aflam, colegii, parintii, copiii).

Unii oameni au drept divin mic in iubire altii drept divin mic in bani altii drepturi mici si in bani si in bucurie si in intelepciune altii au drepturi divine mari pe toate razele vietii.

Toate drepturile noastre( inscrise pe suflet) pot fi crescute. Cum? Atunci cand va aflati in conflict in patratul materiei si pierdeti suflet prin neacceptare-neiubire-suparare sau frica-furie-neiertare sau minciune-suparare-nerabdare nu va grabiti sa luati decizii. Refaceti sufletul urcand in triunghiul spiritului( pe acoperis) si cu rugaciune-post-spovedanie sau post-tehnici reiki-recunostiinta sau cu acceptare-constientizare-integrare……activati frecventa Dumnezeu in voi.

Un suflet radiant, curat, integru, mare va ajuta sa va dezlegati drumurile si sa cresteti dreptul divin in calatorii, bani, iubire, un suflet intunecat, ca o stafida, pierdut, furat, vandut, sfasiat….ce realitati ar putea sustine?

Refacand sufletul si cultivand zi de zi triunghiurile schimbarii, drepturile divine vor creste pe fiecare raza a vietii deschizand poarta Implinirii.

Chiar daca sunteti foarte frumoasa, cu casa, masina si un cont imens in banca nu inseamna ca si dreptul divin in iubire, casatorie, copiii trebuie sa fie la fel de mare. Si daca ceva nu se aseaza…. cultivati iertarea fata de sferele ceresti( iubire, armonie, pace, integritate, bucurie, intelepciune, discernamnat, clar, recunostiinta, bunatate, bucurie) dar si fata de aspectele pamantesti care va lipsesc, asezand pe orizontala vietii fapte inaltatoare in acord cu lucrarile de lumina pe care le faceti. Ex: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie din toate vietile si ipostazele fata de barbati, iubire, casatorie, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Uneori plantam rugaciuni, fapte si posturi doar pentru a primi…un barbat, o casatorie, o poveste. Legea meritelor spune foarte clar….oamenii primesc tot ceea ce merita la timpul potrivit. Aceasta inseamna si plata si rasplata. Insa nu trebuie sa conditionam Cerul….am facut 3 rugaciuni acum te rog trimite barbatul.

Cresterea dreptului divin se face cu eforturi neconditionate atat pe verticala cat si pe orizontala vietii. Si cand ne asteptam mai putin…..va sosi povestea sau masina sau calatoria. 

Exista un drept divin in calatorii astfel ca unii oamenii calatoresc foarte usor si in tari minunate, dezvelind lumii, frumuseti, bucurii, intelegeri altii sunt in arest de calatorie, nu pot iesi din casa sau din satul lor avand atacuri de panica, agorafobie, sociofobie.

Cand ma uit in urma imi amintesc cu drag, recunostiinta, bucurie de perioada in care imi era frica de zbor, calatoream putin sau deloc traiam mai multe aresturi pe diferite raze ale vietii. Nu disperam chiar daca erau zile in care ma hraneam doar cu grau incoltit si iaurt sau doar cu mere. Stiam ca de la 18 ani la 27 de ani platile karmice, aresturile, facturile vor fi multe asa ca rescriam cu post-rugaciune-spovedanie dar si cu reki-radiestezie-meditatie, scris conectiv-triunghiuri divine-contemplatie. Nu ma lasam. Abia asteptam sa se limpezeasca cerul interior. Si din aproape in aproape ingerii calatoriei s-au activat dezvelind locuri care nici nu speram sa ajung. Imi amintesc de o calatorie initiatica facuta in Bucegi care a inceput cu Grota Pustnicului unde am simtit sa fac o spovedanie totala ( pe mai multe vieti) avandu-l pe Melchisedec in ochii sufletului apoi am mers la Schitul Ialomicioara si la Pestera, am activat triunghiul format din Patul Cosmic-Tronul lui Zamolxe-Al Treilea Lob( intre pestera si Sfinx) si ne-am oprit pentru 2 initieri Isis Seikim si Seikim 7 pe platou. Aceasta era intentia mea….sa lucram cu aceste energii insa atunci cand poarta s-a deschis…..ceea ce am primit in structuri a fost chemarea de a ajunge si de a simti triunghiul Sfinxilor( Sfinxul din Bucegi-cel din Peru-cel din Egipt) triunghi in care sunt arhivate, cunoasteri planetare si tot atunci s-a dezvelit treimea formata din Ra-Zamolxe-Melchisedec. Marturisesc ca atunci cand am primit chemarea de a ajunge in Peru si apoi in Egipt…ma amuzam in gand ….poate cu un last minute voi ajunge in Egipt…insa in Peru nu vad cum.

Am continuat sa fac lucrari de lumina, sa rescriu cu ajutorul triunghiurilor, sa postesc si portile s-au deschis chiar de mai multe ori si pentru Peru si pentru Egipt.

Nu va atasati de o calatorie si nici nu o faceti pentru ca e la moda: Ex: vreau in Dubai pentru ca toate vedele ajung acolo.

Ce va spune sufletul? Ce chemari il fac sa zburde? Ce vise se repeta? Ce locuri va anima? Calatoriile care urmeaza firul celest pot dezveli plati fata de o tara( prin stari urate, boli, conflicte) dar si daruri inaltatoare, trairi ceresti, initieri, cunoasteri, puteri divine.

Daca nu aveti bani pentru a calatori sa spunem in Iordania, hraniti proiectul cu iubire, smerenie, intelepciune, dati-i lumina, bucurati-va pentru ceea ce este asa cum este, rugati-va.. Daca este pentru binele vostru cel mai inalt sa mergeti acolo veti ajunge la timpul potrivit.

Nu irositi talantii calatoriei…mergand intr-o tara pentru petreceri la care sa va imbatati, profitand de fetitele trimise inca de la 8 ani sa se prostitueze sau jucand carti in cazinouri  sau judecand locurile si oamenii.  Va poate scadea dreptul divin in calatorie dar si alte drepturi in bucurie, fericire, intelepciune etc.

O atitudine-Graal, deschisa, primitoare, iubitoare va sustine sa primiti mai mult decat v-ati asteptat. Faca se Voia Ta, Doamne si doar a Ta. Daca e pentru binele meu cel mai inalt sa ajung in Cappadocia fie ca poarta sa se deschida…daca nu, asa sa Fie!!!

O calatorie spirituala face parte din drumul tau interior catre centrul, miezul tau, poate fi o parte din intoarcerea Acasa. Ne putem recupera bucatele de suflet mergand in Cappadocia, Nepal, Brazilia sau putem primi daruri, cununi,bucurii activand varfuri de munti. Nimic nu e intamplator.

Si nu fugiti de Ramania placand in alte tari doar pentru bani. Calatoriti rugandu-va, calatoriti meditand, calatoriti lucrand in lumina. Uniti Cerul si Pamantul si veti primi mari intelegeri crescand dreptul vostru divin in bucurie, iubire, calatorii, scris etc

Impletiti calatoriile din tara in care v-ati nascut cu cele care va cheama peste granita intrebandu-va……ce ma cheama aici? Ce cadouri spirituale pot face acestui loc? Ce dar pot lasa aici?

Ganditi-va cum puteti onora, imbratisa, iubi…. gradina Ramaniei?Ce floare ati vrea sa plantati?