In viata dintre vieti in functie de versul divin atins, suntem trimisi intr-un corp ( bunicii si strabunicii nostri) ne alegem din 7 corpuri cea mai potrivita varianta pentru destinul ales in acord cu meritele din alte vieti ( multi dintre noi) sau optam din n variante de corpuri pentru cel mai interesant corp( asa cum se intampla cu copiii unimii cei care vin dupa anul 2000).

Ghizii nostri nu ne obliga sa mergem catre un corp rigid sau un corp senzual insa in viata dintre vietii cu propriile alegeri in fata intelegem sa echilibram balanta cosmica alegand corpul cel mai potrivit pentru Calea aleasa.

Nu am putea cu destine spirituale sa ne alegem un corp de miss Univers sau pentru rolul de instructor de yoga sa preferam un corp foarte rigid.

Odata ce a fost ales destinul intelegand prin aceasta trei scenarii( Calea, Straduta Ingusta, Bucla Existentiala) ghizii nostri ne ajuta sa facem cea mai potrivita alegere ( sa animam mai multe trupuri, sa le vedem in jocul vietii) in acord cu traseul creat tot de noi la masa unimii pe meritele noastre din ale vieti precum si temele pe care le avem de facut in acest nou parcurs la scoala vietii pe Geea.

Si daca noi ne-am ales corpul in acord cu meritele noastre trecute si cu destinul viitor ce rost are sa fim nemultumiti?

Taina frumusetii radiante, taina unimii, bucuria de a fi si toate triunghiurile radiante pot transforma corpurile noastre, pot aduce o luminozitate atat de mare incat ceea ce parea defect sau dezavantaj, se va estompa dand glas corpului de lumina care va radia in Tot si Toate.

In orice dieta incepeti cu acceptarea-iubirea-iertarea magaind corpul ales, imbratisandu-l asa cum este.

Nu uitati ca exista o greutate optima pe care voi ati setat-o inca din Ceruri si care este doar a voastra nu face parte din trend sau statistica oficiala si ca acest gramaj va ajuta sa evoluti chiar cand este sub ceea ce spune lumea sau peste…. destinatia fiind Patria Divina.

Obsesia fata de corp, operatiile estetice duc la pierderea de sn( suflet) ceea ce se traduce prin scaderea luminozitatii, pacii interioare, bucuriei.

Posibil sa va fi uitat pe site-ul care prezinta the worst esthetical surgeries in the world observand cat de chinuite au fost acele corpuri si ce rezultate infioratoare s-au obtinut.

Ceea ce vedeti in acele imagini sunt in adevar sufletele care sufera acoperite de multe masti si corpurile care tipa din spatele unui strat gros de neacceptare, de neiubire, de ura.

De ce nu ne amintim ca noi ne-am ales corpul si ca insasi Calea ne va ajuta sa-l onoram pictandu-l cu pasiuni frumoase, triunghiuri trezitoare, revarsari ceresti care il pot face sa radieze dincolo de toate ridurile care sunt versurile intelepciunii dobandite?

Tinerea ingoranta nu inseamana nimic la fel si batranetea mancata de obsesii.

In valsul intelepciunii corpurile noastre se transforma capatand brazdele frumoase ale unui timp trait frumos atat in Ceruri cat si pe Pamant.

Sa ne bucuram de el…..lasand graiul divin sa ne modeleze chipul.