Cultivand valori crestine, rugandu-ne, fiind prezenti, conectati, iubitori, daruind din rotunjimile noastre, activand triunghiurile de lumina, orientandu-i catre darurile lor, crescandu-le lumina cu impartasanie, initieri, posturi, deschizand in sufletul lor poarta calatoriilor spirituale, citindu-le din vietile sfintilor si ale maestrilor, contempland marea, cerul, Soarele, plantand bucurii, fructificand Acum-ul, jucandu-ne inspirator, exprimandu-ne recunostiinta, iubind ce este asa cum este, dezvelindu-le legile divine, ascultandu-i.

Parintii nostri au asezat radacini puternice si tulpini vajnice, acum e randul nostru sa dezvelim frunzele( corpul cauzal) alaturi de copiii nostri revelandu-se florile( corpul budhic al planetei) si fructele( corpul atmic). In aceste timpuri facem trecerea de la personalitatea( trinitatea inferioara) tributara dorintelor, caselor, banilor, binelui lumesc la trinitatea superioara( cauzal, budhic, atmic) unde se afla binele ceresc, activ prin taine, revelatii , initieri, fapte inaltatoare. impacand triunghiurile, dand glas celui de-al Treilea Triunghi, Inteleptul triunic si inocent deschide portile Cerului.

Copii care vin din Cerurile Unimii( tara noastra primind un procent destul de mare, aprope 60 la suta din cei care au coborat dupa 2000) sunt deschizator de porti, activatori, stalpi de lumina, armonizatori, preoti, punti de lumina, Graaluri, scribi celesti, dezvelitori, cruci divine in actiune, triunghiuri de lumina, sfere in vals. Poate ca suna ciodat pentru o ureche lumeasca insa multe roluri pe care ei le joaca nu pot fi traduse ei acesti maestrii activand o impletire de daruri si potentialitati.

Reamintirea este prima sfera in care e important sa-i invitam in jocul vietii fara ea dezvelirea contractelor spirituale nefiind posibila. Dar cum le putem activa memoria spirituala? Prin rugaciune-post-meditatie contemplatie-bucurie-calatorie spirituala-natura, mare-copaci-flori, drumetii-temple-exercitii de recunostiinta.

A creste lumina christica micutilor maestrii intr-o lume in care exista multe conduite cronofage si energofage devine obiectivul cel mai important pentru a accesa, Reamintirea-Dezvelirea-Unimea in centrul acestei forte treimice aflandu-se Contractele lor Spirituale cu teme de viata, daruri, puteri ceresti, intelegeri, intuitii revelatoare si transformatoare, calea lor. Acest triunghi ne deschide poarta catre Caracterul divin care este o Sfera. Cei mai multi dintre copii chiar daca vin din Ceruri mari din cauza tehnologiei au norisori si cete pe pe chakra a sasea( raspunzatoare de clar, intelepciune, discernamant) au sufletul sfasiat din cauza divorturilor sau a separarilor in cuplu, au centrul puterii si al vointei afectat de competitia acerba care ne pandeste la fiecare pas. Pe scurt traiesc rupti, nealiniati graind din Binele Ceresc insa faptuind in acord cu asteptarile, dorintele, proiectiile parintilor.

Caracterul divin e sustinut de coloana cereasca a virtutilor care graiesc doar atunci cand suntem aliniati la Voia Divina.

Indrazniti sa deschideti Cerurile cu iubire-bucurie-intelepciune….si copiii vostri vor inflori si vor rodi dezvelind gradinile Maicii si muntii divini pe care ii putem urca in Impreuna-Una!!!!