Daca va uitati la om cu bratele deschise veti vedea o cruce care uneste Cerul si Pamantul…..culege de Sus gandul pur si spiritualizeaza materia, primeste cunoasterea divina si prin experienta o transforma in intelepciune, asculta chemarea si urmand-o descopera aur celest si lumesc. Asa materializam in Unime.

Scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe triunghiul format din teme de viata, daruri, salturi de intelegere in centrul lui configurandu-se experientele venite pe caii emotilor pentru a ne cali dar si pentru a ne deschide noi porti de intelegere reveland varful triunghiului si muntele care suntem. Acesti artisti minunati trimisi de Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor pentru a ne face o tema de viata sau mai multe ne invita sa raspundem altfel decat am facut-o in alte vieti sau in alte etape adica acordati la arhistrategia de lumina, respectand legea divina, cu iubire, blandete, integritate, simtind consecintele gandurilor, emotiilor, faptelor noastre.

Si noi cum o facem in mod obisnuit? Urmand caile batatorite adica ascultand de servitorii casei ( minte, inima, corp) creand noduri existentiale, bucle emotionale, conflicte, nefericiri, dand grai spiralei descendete, alunecand sau cazand. Ascultand de impulsuri, frici, dorinte ne intalnim cu aceleasi fundaturi sau situatii repetitive neplacute in care acelasi tipar de manager ne mananca ficatii sau acelasi sot chiar daca are un alt nume ne abuzeaza.

In procesul decizional cand apare o situatie delicata in patratul materiei mergeti pe acoperis in triunghiul spiritului si postiti, meditati, plimbati-va in natura sau rugati-va, spovediti-va, impartasiti-va sau contemplati, multumiti, puneti-va intrebari. Cresteti lumina interioara. Nu cautati raspunsul acolo unde se manifesta provocarea.

Intrebati-va: Ce parti din mine au atras aceasta nenorocire? Care este diamantul acestei situatii? Ce am de invatat?Care sunt temele de viata care imi sunt revelate astfel? Ce daruri se ascund in aceasta poveste?Nu intrati in rolul de victima sau de calau sau de distant impietrit. Urmand spirala intrebarilor, Centrul va va conduce la tema de viata pe care n-ati facut-o dar care prin provocare s-a dezvaluit urmand sa o parcurgeti de pe un nivel mai mare de constienta.

Triunghiul cu varful in sus format din corpul atmic ( faptele inaltatoare), budhic ( sentimente frumoase) cauzal( idei inaltatoare) Sinele Superior ne poate ajuta accesand intuitia, contemplatia, meditatia, rugaciunea sa luam cele mai bune decizii pentru evolutia noastra. Aceste tasniri de Sens nu seamana cu ceea ce ati experimentat pana la un punct. Ele vin cand esti in trialog cu cineva, mergand pe strada, spaland vase, postind, intr-un moment de liniste in care poate iesi la suprafata acel insight, acea revelatie, aceea putere care va poate sustine sa faceti alegeri inaltatoare. Trezindu-ne adica in bratele constientiei, cele mai inalte raspunsuri ne vin cu simplitate, maretie, bucurie.

In triunghiul cu varful in jos materializam in dualitate obtinand fericire si nefericire, suparare si bucurie, liniste si neliniste in triunghiul cu varful in sus ascultand Centrul, materializarile se fac in Unime si ele aduc Bucurie, Implinire, Unime.

Incercati sa va puneti si alte intrebari: care sunt atractorii mei in materializare?Ce sabotori psi nu ma ajuta sa materializez? Care sunt drepturile mele divine? Cum onorez triunghiurile formate din cunoastere-putere-daruri? sau din bucurie-generozitate-daruri? Ce credinte limitative ma tin captiv in arest financiar? Ce parti din mine atrag provocari pe partea financiara? Care este relatia mea cu divinul feminin? Cand daruiesc? Cum onorez templul divin?

Puterile spiritului deschid comorile materiei. Cum este cardul vostru divin? Ce merite de Sine puteti aseza pentru a materializa cu bucurie? Va manifestati recunostiinta si cand aveti 0 lei si cand aveti 3?

Mai jos sunt cateva exercitii/ teme de reflectie/ intelepciuni legate de materializare:

 1. Cand primiti o anumita suma de bani( mostenire, salariu, dar, investitie) vizualizati ca aceasta este pe un taler al balantei iar pe celalat taler asezati constient virtuti, calitati, lucrari divine, eforturi, atitudini constructive, fapte de lumina, recunostiinta. Varful triunghiului este reprezentat de Unul-Una si justitia divina. Cunoasteti proverbul: nemultumitului i se ia darul. Si chiar se risipesc banii sau nu ai spor la job daca nu asezi pe celalalt taler, bucurie, iubire, acceptare, rabdare etc
 2. Doar prin spirit cheia pot fi descuiate incuietorile materiei si eliberate puterile ei ascunse.
 3. Cand nu este adoptata atitudinea-Graal fata de Mama Divina, ea isi refuza sa-si mai ofere comorile sale( alta materie).
 4. Gresindu-se fata de Mama Divina pot aparea dezechilibre ale balantei atfel ca materia e posibil sa nu se mai inmulteasca. Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, fata de divinul feminin etc.
 5. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii sau prin acatiste, contemplatii, concentrari dar si in exteriorul vostru prin comportamente, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia se va inmulti Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Balanta.
 6. Daca admirati doar femeia-barbat si actionati in concordanta, balanta se poate dezechilibra. Valsati cu toate atributele divinului feminin.
 7. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. ( Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un leu si pentru 5 mil, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare pe calea visului sau a meditatiei in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime , Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made )care sa se traduca in materie jos si astfel sa apara sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe spirala inaltarii.
 8. Atributele divinului femin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc
 9. Nu e suficienta mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci.
 10. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la marea creatie si nici la implinire.
 11. Ca sa fiti in echilibru financiar respectati balanta( baza a triunghiului), crucea, sfera, spirala.
 12. Contemplati seara acest simbol. Il gasiti si pe frecventaom si puneti-va urmatoarele intrebari. Ce pot aseza in balanta cosmica ca sa ma bucur de o casuta cu trei camere? Dar de o calatorie in Nepal? dar de o carte publicata in trei limbi la o editura prestigioasa?
 13. Tot ceea ce va cheama se poate realiza foarte rapid daca activati legea efortului indirect. Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.
 14. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, fapte, rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, rasfoiti poate rolurile in care v-ati priponit ca victima sau calau etc.
 15. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau-(Unul-Una). Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi incercarea insa daca stim sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca acest triunghi se transforma in Unul-Una care ne aduce prin Provocari( asa zisul Rau)-Intelepciune( Bine). Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri bune ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma de sus de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc
 16. Balanta cosmica ne ajuta sa intelegem ce sunt meritele de Sine si cum le putem aseza pe unul din talere pentru a primi la timpul potrivit, un dar, o bucurie etc
 17. Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo o balanta plange.
 18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea dupa care asezati faptele de lumina care va cheama.
 19. Atentie la toate triunghiurile limitative: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.
 20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.