Aura se poate compara cu atmosfera care inconjoara pamantul ea fiind scutul, protectia, emanatia tuturor calitatilor si defectelor noastre.  O piele spirituala i-am putea spune. Prin ea se efectueaza un schimb neintrerupt intre noi si fortele naturii. Toate influentele cosmice, planetare, zodiacale care se revarsa constant in spatiu ajungand si la noi in functie de calitatea aurei noastre, a sensibilitatii, a puritatii, a culorilor pe care le avem, ne pot aduce sau nu ….daruri, intelegeri, talcuiri. Atunci cand apar agresiuni de la civilizatiile controloare, atacuri cu aparate psihotronice, virusi, sageti aruncate de X daca aveti o aura puternica, luminoasa, aceste forte nu pot trece pentru a ajunge la constiinta voastra, atingandu-va, zdruncindu-va, afectandu-va. De ce? Pentru ca inainte de a patrunde in structurile voastre ele trebuie sa va intalneasca aura. Si ea poate fi o bariera, un zid, un punct vamal, cea mai tare protectie.

Aura este formata din emanatiile tuturor corpurilor exprimand totalitatea fiintei. Cand corpurile cauzal, budhic, atmic sunt activate, culorile devin foarte frumoase, luminoase, puternice. Toate aceste emanatii ale celor 3 corpuri superioare formeaza corpul de slava despre care apostolul Pavel pomeneste in epistolele sale. El este denumit si corpul nemuririi, corpul de lumina, corpul lui Hristos. In momentul schimbarii la fata cand Isus a aparut in fata discipolilor sai el erat atat de luminos si radiant incat ei nu au putut suporta acea stralucire. ” Si s-a schimbat fata lui ca soarele iar vesmintele lui s-au facut albe ca lumina”. Corpul de slava exprima viata noastra spirituala in timp ce aura exprima totalitatea fiintei cu defecte si calitati. Sfintii, maestrii, ghizii isi formeaza o aura extraodinara cu multe culori minunate in permanenta miscare ca niste fantani arteziene. Se spune ca aura lui Budha se intindea pe mai multe leghe. Prin aura lor, maestrii purifica, vindeca, infrumuseteaza totul. Datorita acestei aure imense ei ajung la o intelegere profunda a lucrurilor care nu este de natura intelectuala.

De ce in trecut sfintii erau reprezentati cu o aureola in jurul capului? Pentru ca fiecare virtute se exprima printr-o culoare speciala iar culorile produse de virtuti formeaza aura. Cultivand puritatea-smerenia-credinta sau iubirea-bunatatea-iubirea sau iertarea-nonjudecata-predarea sfintii au dat glas unei aure pline de culori stralucitoare. Urcand cu triunghiurile de virtuti ei au trait marea contopire, iluminarea, mantuirea, triunghiurile de lumina dand nastere sferelor de lumina/ globurilor din pomul christic. Stralucirea lor ne ghideaza pana catre varf. Cum putem lucra asupra aurei? In samadhi sau la LuViOm practicand vizualizarea  sau simplu concentrandu-ne asupra culorilor, imaginandu-ne ca inotam in culorile cele mai pure si mai luminoase. A doua metoda conta in a medita asupra virtutilor: puritatea, rabdarea, milostenia, generozitatea, dezinteresul, iubirea, integritatea, blandetea, recunostiinta, intelepciunea, compasiunea, a treia lucrand cu triunghiurile de lumina exprimand increderea in Sine-curajul de Sine-puterea de Sine la nivel de gand, emotie, fapta sau lucrand cu triunghiurile de initieri a patra prin rugaciune, cititi cate trei acatiste pe zi ( Acatistul Maicii, Acatistul Sf Stefan cel Mare, Acatistul Sfintilor Mihail si Gabriel), a cincea prin contemplatie, a sasea impartasind cu natura, a saptea activand nemijlocirea, vorbind cu divinul treimic, constiinta christica.

As vrea sa va reamintesc ca parintele Arsenie Boca a baut otrava( si ca el si alti claditori divini) au trecut prin foc sau au stat in cusca leilor si nu li s-a intamplat nimic. Pielea noastra spirituala permite virusilor sau atacurilor sa ne afecteze. Si da exista razboaie invizibile care au loc intre anticerul -7, 4 si plus 7, 4, de la cerul 7, 5 in sus de unde incepe christicizarea, indumnezeirea, omul nefiind atins de virusi, sageti, boli. Desi boala poate fi forma de purificare, o adancire, o reconectare, o intoarcere la Cale, o activare a divinului din noi, va invit sa va intariti pielea spirituala pentru a nu lasa virusii sa patrunda in viata voastra.

Si daca va ating totusi, purificati in triunghiul iertarii, meditati asupra temelor de viata, acceptati, multumiti, cautati sensul pentru care ati primit coronavirus, adanciti etapa in care va aflati, puneti-va intrebari, aliniati-va la Voia Divina.  Cauza se afla in interiorul nostru, ea deschizand poarta virusilor. O introspectie facuta cu lacrimi, oftat, cascat va poate aduce multa lumina christica cu care puteti indeparta norul.

Omul este o reflectare a cosmosului, toate planetele exista in sinea sa ca si in univers si ele se rotesc in jurul soarelui interior. Marte, Saturn, Venus, Uranus, Pluto  sunt considerate planete malefice…. in realitate ele sunt astfel pentru oamenii care nu vor sa-si exprime virtutile. Calitatile bune ale lui Marte sunt ….vointa, perseverenta, dorinta de a depasi greutatile, de a atinge scopul propus, iar cele negative sunt cruzimea, violenta, nevoia de a distruge. Calitatile bune ale lui Venus sunt…frumusetea, farmecul, delicatetea iar cele rele sunt infielitatea, comoditatea, senzualitatea. Aspectele bune sau rele se manifesta in fiinta umana pentru ca aura sa este acoperita cu niste elemente care prin legea afinitatii atrag influente bune sau rele. Calitatea aurei noastre poate atrage virtutile lui Saturn( rabdarea, statornicia, dorinta de cunoastere) sau defectele sale( tristetea, incapatanarea, amaraciunea), virtutile lui Jupiter( maretia, generozitatea, bunatatea, iertarea) sau defectele sale…..ambitia, vanitatea, dorinta de a-domina pe ceilalti). In functie de gradul de evolutie al omului influentele asupra omului se vor manifesta diferit. Un om cu o aura intarita de multe virtuti nu va simti o influenta malefica pe cand cel mancat de ambitie, ura, neacceptare sau frica, suparare, furie va primi o ploaie de lovituri. Daca aura nu este pura nu numai influentele bune nu pot patrunde dar nici binefacerile fiintelor angelice nu ne pot atinge din cauza straturilor dense care ascund adevarata fiinta. Aura variaza constant in functie de starea noastra de constiinta. Aceia care se lasa prada triunghiurilor cu varful in jos descrise de sex-droguri-bautara sau de neacceptare-neiubire-neiertare sau de suparare-furie-nemultumire sau de frica-deznadejde-neincredere( mai ales acum cand coronavirus ne da tarcoale) isi ravasesc aura iar cand entitati benefice vin sa-i viziteze ele sunt impiedicate de culori reci, sterse, opace. 

Pentru acest Acum dincolo de o imunitate buna sustinata (si de sucuri naturale facute cu ghimbir, lamaie, portocala) va sfatuiesc sa va intariti aura practicand vizualizarea, meditatia, citind rugaciuni. 

O piele spirituala puternica va permite multor entitatii de lumina sa coboare si sa ne ajute sa indepartam norul care s-a asezat pe noi, oras, tara, planeta. Fiti incredere( de la credinta), iubire, intelepciune!